ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA

Külső raktáron
Cikkszám: EF-58698-015
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-3 munkanap
1150 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 58698-015

Ha nincs lehetőségünk a csónakos beetetésre, akkor valamilyen partról is használható etetési formát kell találnunk. A leggyakoribb módszer a parittyázás, de nagyobb távolságokra, 100-120 méterre is eljuttatható akár 30-40 dkg etetőanyag is az ET etetőrakéta használatával. A rakétát egy forgókapoccsal lehet felhelyezni és a vízbe éréskor a rakéta felborul, az etetőanyag kiszóródik. A rakéta lyukain kifolyik a víz, így könnyen ki lehet húzni. Használatához megfelelő erősségű 3,30–3,60-as bot szükségeltetik, legalább 150 g dobósúllyal. A rakétával szinte bármilyen etetőanyag bejuttatható: kukorica, búza, bojli, pellet stb.

Az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA egy igazán hatékony és hasznos eszköz a horgászok számára. Ez az érdekes és valódi termék tökéletes választás azok számára, akik azt szeretnék, hogy a halak ne csak egy helyen, hanem több helyen is megtalálják az etetést. A termék rendkívül hatékony, és segít abban, hogy a horgászat sokkal eredményesebb legyen.

Az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA nagy előnye az, hogy rendkívül stabil és könnyen kezelhető. Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a tartósságot és az időtállóságot. A termék méretei is különösen előnyösek, hiszen a 6 cm átmérőjű és 18 cm hosszú rakéta könnyen elfér a horgász csomagban, így mindig kéznél lesz, amikor szükséges.

Az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA különleges tervezése lehetővé teszi, hogy az etetőanyagot nagy távolságra juttassa el. Az eszköz ugyanis tizenkét kis lyukon keresztül permetezi ki az etetőanyagot, amely így nagyobb területen terjed el a vízfelszínen. Ezáltal a halak sokkal könnyebben megtalálják az etetőanyagot, és így sokkal nagyobb az esély arra, hogy sikeres horgászatot folytathass.

Az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA használata rendkívül egyszerű. Csak töltse fel az etetőanyaggal, majd indítsa el a rakétát. A termék automatikusan megáll, amikor az etetőanyag felhasználásra került, így nem kell aggódnia az etetőanyag túlzott felhasználása miatt. Ezen kívül az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA használata teljesen biztonságos, és nem okoz veszélyt sem az emberre, sem a környezetre.

Összességében az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA egy igazán hatékony és hasznos eszköz a horgászok számára. A termék egyszerűen kezelhető és rendkívül hatékony, így segít abban, hogy a horgászat sokkal eredményesebb legyen. Az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA nagy előnye, hogy könnyen szállítható, így mindig kéznél lesz, amikor szükséges. Ha szeretne egy hatékony eszközt, amely segíti a horgászatot, akkor az ENERGO TEAM M ETETŐRAKÉTA az Ön választása!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.79

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák