DuoPACK BOX Delphin KARMA UVs / 6x 5db-10cm/RedFACE

Külső raktáron
Cikkszám: MS-101003359
Gyártó: DELPHIN
Szállítás: 1-5 munkanap
11087 Ft 12319 Ft

10% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A KARMA modell tervezését kezdettől fogva nem klasszikus megoldásként választottuk a klasszikus modellhez. A cél egy sokrétű felhasználást lehetővé tevő csali megalkotása volt. Első pillantásra észreveheti, hogy a testméret és a csali farok aránya eltér a szokásostól. A csali nagyobb farka a csali atipikus mozgását okozza, ami a farok oszcillációja mellett a test gyengéd forgását is hozzáteszi, ami sérült egyed benyomását kelti. Ez a mozgás rendkívül vonzó a halak számára, és új lehetőségeket kínál a csalival való munka során. A csalitest és a farok csatlakozása között három bevágást modelleznek, amelyek hitelességet adnak a csali mozgásának. A csali teste a háton és a hason rovátkolt. Ennek két oka van. Az első a víz vibrációjának növelése. A második ok az, hogy megkönnyítsük a csali horogra helyezését. A bevágások segítségével pontosan le tudod mérni, hogy a csaliba hova kerül a horog. A jigre való felszúrás így egyszerű. A csali elülső részén a száj területén egy kivágással van módosítva, hogy a csali jobban illeszkedjen a jigfejhez. Valószínűleg kíváncsi vagy, mit jelentenek valójában az UVs. Az egyedi színkombinációk UV színekkel vannak ellátva, melyek a víz alatt jobban visszaverik a napsugarakat, így a gumihalak jobban észrevehetők. Nem feledkeztünk meg a szagnyomról sem, amit a gumicsalik hagynak a vízben. Ez az S jelképezi, hogy a csalik sót és halízt tartalmaznak, így ellenállhatatlan célpontot jelentenek a ragadozók számára. A KARMA UVs változat a leghatékonyabb színváltozatok széles skáláját kínálja, amelyeket Európa vizein végzett hosszú távú tesztek alapján választottak ki. DuoPACK csomagolás A gumihalak egyedi Delphin DuoPACK csomagolásban kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy akár akasztva bliszterben, vagy színes kínáló dobozból árulja! Egy csomag DuoPACK 5 darab csalit tartalmaz. A teljes DuoPACK doboz 6 csomag csalit tartalmaz egyfroma hosszban és méretben.

A horgászat egy olyan tevékenység, amely a természet közelségét hozza el hozzánk, és ahol a kaland és az izgalom mindig jelen van. Ahhoz azonban, hogy sikeres legyünk a horgászaton, szükségünk van a megfelelő felszerelésre, beleértve a megfelelő csalikat is. A DELPHIN márkájú 'DuoPACK BOX Delphin KARMA UVs / 6x 5db-10cm/RedFACE' termék egy olyan gumihal-gumicsali, amely ideális választás a horgászok számára.

A 'DuoPACK BOX Delphin KARMA UVs / 6x 5db-10cm/RedFACE' termék hatékonyan vonzza a halakat a horgászhelyhez, és segít elérni az áhított eredményeket. A termék mérete 10 cm, és a csomagban 6 darab található, mindegyik 5 darab gumihalat tartalmaz. A RedFACE verzió különleges megjelenést kölcsönöz a csaliknak, miközben a Karma UVs vonzza a halakat a horgászhelyhez.

A termék egyik előnye az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít. A gumihalak puha és rugalmas anyagból készülnek, amelynek köszönhetően valósághű mozgásuk van a vízben, és így magas hatékonyságot biztosítanak a halak vonzásában. Emellett a Karma UVs technológia segít a csaliknak a vízben ragyogni, ami vonzza azokat a halakat, amelyek a sötétebb vizű területeken élnek.

A DELPHIN márkájú 'DuoPACK BOX Delphin KARMA UVs / 6x 5db-10cm/RedFACE' termék egy nagyon sokoldalú gumihal-gumicsali, amelyet különféle halakhoz használhatunk. Az élénk színek és a valósághű mozgás vonzza a különféle halakat, beleértve a sügér, ponty, csuka, süllő és egyéb fajokat. Az összes gumihalat egy praktikus dobozban szállítják, amely megvédi a csalikat a károsodástól és a szennyeződéstől.

Összességében a DELPHIN márkájú 'DuoPACK BOX Delphin KARMA UVs / 6x 5db-10cm/RedFACE' termék egy kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni az esélyeiket a sikeres halászatra. A termék magas minőségi színvonalat és hatékonyságot kínál, és egy nagyon sokoldalú gumihal-gumicsali, amely alkalmas a különféle halak vonzására. Ha szeretnéd növelni az esélyeidet a sikeres horgászatra, akkor érdemes kipróbálni a DELPHIN márkájú 'DuoPACK BOX Delphin KARMA UVs / 6x 5db-10cm/RedFACE' terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák