CikkeinkOLVASS A WEBSHOP SORAI KÖZT: BEMUTATJUK TERMÉKEINKET #2

Webshopunk új rovatában olyan termékeket ajánlunk Neked, amelyek egy ravasz horgász alapvető kellékei kell, hogy legyenek! Nézzük, hogyan olvashatunk webshopunk sorai közt – ésszel és furfanggal!

L&K Proguide szettünkről van szó, és ha nem tévedünk, Te sem tévedhetsz, ha őt választod. Egy horgász-szezon sem múlhat el úgy, hogy ne lenne egy kiváló szetted, amelyet szinte még az otthoni akváriumban is bevetnél. E szettek Lukácsi Béla tapasztalatai és irányadása alapján készültek, és igen, a pergetés sosem látott élmény vele. Pontosabban: sosem átélt élmény.

Az ember a történelem során sportot űzött abból, hogy elejtse a nála is nagyobb vadat. Akárhogy is számolunk, ha valakit meglátsz az utcán egy ilyen szettel, az akár medvére is vadászhat. Mint Leonardo Dicaprio, csak neki még nem volt ilyen szettje. Oscart viszont kapott.  Nagyobb ragadozókhoz kiváló választás szettünk: mi tudjuk, hogy él a Megalodon is. Pergető szettünkkel nem derogálna-e kifogni?

…amelynek tartalma:

  • L&K Proguide 2.2m Light bot
  • Ryobi Ecusima 2000 orsó
  • Fine Braid 0,08 fonott zsinór
  • 3 csomag Light Shot
  • 1 csomag Floating Long Fly műcsali
  • 1 csomag Duo Lock Snap
  • L&K Proguide szett - Light 2,20m

Összeállításunk gerincét egy 2,2 méteres Pro Guide képezi. Voltaképp ez egy igazán minőségi horgászbot, amellyel az apróbb csalikat is el tudjuk vezetni. A bot olyan, mint a bor. Mindkettőből a minőségi a jó. Plusz mindkettő bo-val kezdődik. Botunk használható vékony nanofil vagy monofil zsinórral is, de akár az L&K legvékonyabb fonott zsinórja is egy jó választás hozzá. A csali jól prezentálható vele érzékenysége miatt, amellyel aztán minden ragadozó szimpatizálni fog. 

Oké, a botról volt szó. Most jön az orsó: egy Ryobi Ecusima elsőfékesről van szó – az extrém helyzetekhez. A megalodont nem lehet pusztán egy pálcikával és egy cérnával kifogni. Kiváló felépítésű belső szerkezet, precíziós fékrendszer, mégis kedvező ár jellemzi termékünket, amelyhez ráadásul pótdob is jár.

Egy tekercs L&K Fine Braid is a szett része. Teflon bevonata miatt sima a felülete. Mit jelent ez? Hogy a gyűrűkön is sokkal könnyebben fut majd. Könnyen felveszi a vizet, így a téli horgászatok sem lesznek a kapás akadályai. A csomagban ráadásul Duo-Lock gyorskapcsok is találhatók. 

Jól hallottuk, hogy csali? Azt hittük, sosem kérdezed meg. Pergető szett nem is létezhetne, ha nincsen hozzá műcsali. A csomag része három csomag Light Shot, ehhez pedig egy csomag Floating Long Fly is tartozék: színösszeállítása szinte hipnotizálja a ragadozókat. Gyakorlatilag egy hipnoteraputa vagy a halaknak, aki aztán megeszi őket.

Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák