KAMASAKI ALPHA POLE 6M BOT

Rendelhető
Cikkszám: EF-11006-601
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
7 591,- Ft [7 990,- Ft]
5% kedvezmény
KAMASAKI ALPHA POLE 6M BOT

A kép esetenként illusztráció, kérjük a termék nevét és leírását olvasd el!

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Termékismertető

Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész
Kamasaki Alpha Pole - Az Alpha egy teljesen új szériája a Kamasaki termékcsaládnak. Jellemzői közé tartoznak a modern stílusjegyek, remek kék-fekete külsővel, erre biztosan nem lesz panasz, nagyon jól néz ki a blank. A dizájn mellett anyaghsználata is minőségi, IM6-os carbon felhasználásával készült.
Cikkszám: 11006-601
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 326 g
Szállítási méret: 122 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Kamasaki Alpha Pole

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a partszéli úszózásra alkalmas botcsalád is.

Az Alpha egy teljesen új szériája a Kamasaki termékcsaládnak. Jellemzői közé tartoznak a modern stílusjegyek, remek kék-fekete külsővel, erre biztosan nem lesz panasz, nagyon jól néz ki a blank. A dizájn mellett anyaghsználata is minőségi, IM6-os carbon felhasználásával készült.

Keszeg, illetve kárász horgászatához tökéletes alternatíva, a fárasztás élmény lesz vele, de a csalihalak megfogásához is remek választás csekély súlya miatt. Aki a begumizást preferálja, Ő is megtalálhatja a hosszabb változatban a számítását, egy nagyobb visszavágással fűzhető bele az 1,4-1,6-os tömör spiccgumi, mellyel a pontyokkal is felvehető a verseny.

Maximális zsinórvastagság a begumizott bot esetében 0,16 mm-es főzsinór, 0.14 mm-es előke (monofil). Ezzel az összeállítással már a termetesebb 3-4 kilós halak is megfoghatók. Ha gumizva használjuk a botot, érdemes hosszú nyelű merítőt választani a felszerelés mellé.

Gumi nélkül használva le lehet finomítani 0,10 mm-es előkéig. Így csaphatjuk be az oly sokszor finoman táplálkozó dévéreket. Rugalmassága miatt a halvesztés minimális.

Kedvező árú megoldás az úszós horgászattal ismerkedőknek és az azt kedvelőknek egyaránt.

Hasonló termékek

GIGHEN X5 8.00mt

COLMIC
34 300,-Ft

Nem boldogulsz?
Hívj minket, szívesen segítünk!

Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés