Zebco Trophy RD 330 hátsófékes orsó

Külső raktáron
Cikkszám: ZB-0368030
Gyártó: ZEBCO
Szállítás: 1-9 munkanap
11252 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Egy modern hátsófékes orsó elegáns, fekete-arany megjelenéssel. Az erőteljes áttétel gyors zsinór behúzást és könnyed horgászatot biztosít. A csomagot egy Nylon-pótdob teszi teljessé.

A ZEBCO márkájú 'Zebco Trophy RD 330 hátsófékes orsó' a horgászok igényeinek megfelelően lett tervezve, hogy könnyebbé és hatékonyabbá tegye a horgászatot. Ez az orsó egy valódi kincs a horgászok számára, akik élvezik a horgászatot, és szeretnék a legjobbat kihozni az élményből.

Ez az orsó nagyszerű választás a kisebb halak, mint például a sügér, a ponty és a keszeg horgászatához. A Zebco Trophy RD 330 hátsófékes orsó mérete 330, ami azt jelenti, hogy alkalmas a közepes és nagyobb méretű vízi élőlények horgászatához is. Az orsó mérete ellenére rendkívül könnyű, így kényelmesen fogható, és nem terheli a horgász karját.

Az orsó hátsófékes rendszere a legmodernebb technológiát használja, amely lehetővé teszi a könnyű és precíz beállítást. Ez azt jelenti, hogy a horgász mindig pontosan be tudja állítani az orsót a hal méretének megfelelően, ami nem csak hatékonyabb halászatot, hanem jobb élményt is jelent.

Az orsó testének anyaga nagyon tartós, és ellenáll a korróziónak, így az évekig tartó használat után is kiváló állapotban marad. Az orsó hajtókarja könnyen mozgatható, és a kiváló minőségű csapágyaknak köszönhetően a működése rendkívül sima.

Az orsó nagy előnye, hogy nagyon csendes, így könnyedén felhasználható a halak megzavarása nélkül. Ez lehetővé teszi a horgászatot a csendesebb vizeken is, ahol a hangosabb orsók zavarják a vízi állatokat.

A Zebco Trophy RD 330 hátsófékes orsó nagyon könnyen használható és karbantartható. Az orsó egyszerűen szét- és összeszerelhető, így könnyen tisztítható és kenhető. A könnyű kezelhetőség és karbantartás jelentősen megnöveli az orsó élettartamát és hatékonyságát.

Összességében a Zebco Trophy RD 330 hátsófékes orsó egy kiváló választás a horgászok számára, akik szeretik a könnyű, hatékony és kényelmes horgászatot. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, tartós, és nagyon csendes, így ideális a csendesebb vizeken való horgászathoz is. Az orsó kis mérete miatt kényelmesen használható, és a hátsófékes rendszernek köszönhetően a beállítása rendkívül precíz. Ha egy olyan orsót keresel, amely segít abban, hogy a horgászat valódi élmény legyen, akkor a Zebco Trophy RD 330 hátsófékes orsó a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák