CikkeinkTOP 3 mese, ahol a halaké a főszerep

A halakat sokféleképp szeretjük: rántva, sütve, levesben. Ám van egy elkészítési mód, amely bejöhet, főleg a gyerekkori önmagunknak: a halak mesékben. Cikkünkben három mesét szedtünk össze.

  1. Némó nyomában

A bohóchalak nem feltétlen viccesek attól, hogy bohócok. Van, hogy egyetlen tulajdonságnál sokkal jobban megírt karakterek. A Némó nyomában ezt bizonyította: egy hal is aggódhat, egy halnak is lehetnek kételyei. Leginkább a mesékben, de lehetnek. Némó megtalálása egy izgalmas, ugyanakkor megható történet a törhetetlen gyermek-szülő kapcsolatról, amely joggal fészkelte bele magát minden gyermek szívébe.

  1. Cápamese

Ha van a halaknál lazaság, akkor azt a Cápamese képviseli. Noha jellemei már egy fokkal szélsőségesebbek, és kevésbé árnyaltak, mint Némóéknál, a mese humora kárpótol mindenért. A szleng, a lazaság, az utcanyelv mind megnyilvánulni készül ebben a mesében. Van, hogy a nevetés ragaszt a TV elé, nem is a mese.

  1. Segítség hal lettem!

Pecás, Csilla és Dagi éppen pecázni indulnának, de végül Krill Professzor laborjában kötnek ki: nagy pechükre a professzor épp egy varázsitalon dolgozik. Úgy véli, az ital segítségével az emberek megtanulnak a víz alatt élni. A többi pedig borítékolható. A Segítség, hal lettem stílusában nagyon hajaz a Disney mesékre, és ez adja meg neki az igazi alaphangulatot, amely egy kellemes családi vasárnapot bármikor beleng, csak üljetek le a TV elé. Főleg akkor, ha a családban van pici.

Legyünk egy picit újra mi is gyerekek! Tanuljunk meg az apró dolgoknak örülni, fogjuk fel játékosan az életet! Ehhez pedig jó ugródeszka, ha újra elővesszük ezeket az időtlen, örök alkotásokat. Horgász-Pán Péter szindrómában szenvedőknek pedig egyenesen kötelező!

Köszönjük, hogy olvastál minket!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák