CRALUSSO ARROW WAGGLER 14

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61921-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
3442 Ft 4050 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61921-014
Antenna: Üveg
Anyaga: Balsa
Méret: 14+6 g
Szár: üveg
Típus: Waggler
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt. Az Arrow waggler az egyik legsikeresebb, legkeresettebb matchúszó, mivel fejlesztésének köszönhetően olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami matchorgászatnál óriási előnyöket nyújt használójának. Az ARROW wagglerrel, egy rendkívül jól repülõ, érzékeny, sokoldalúan használható úszó. Az átlagosnál hosszabb szár segíti az úszót a repülésben, a vízben mélyebbre kerülő súlypont miatt kevésbé befolyásolják az úszót a szél keltette felszíni áramlatok.

A CRALUSSO ARROW WAGGLER 14 egy kiváló minőségű match-uszó, amely megfelel a legmagasabb horgászati követelményeknek. Az ARROW WAGGLER sorozat egyik legnépszerűbb darabja, amely már számos horgászat során bizonyította hatékonyságát. A termék egyedülálló tulajdonságai és előnyei a következők:

1. Könnyűség és megfelelő méret - Az ARROW WAGGLER 14 mindössze 14 cm-es méretével és könnyű súlyával ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretnének könnyedén és precízen dobni. Emellett a kiegyensúlyozott felépítése és az ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszú ideig kényelmesen használják.

2. Nagy pontosság - A CRALUSSO ARROW WAGGLER 14 egy rendkívül precíz uszó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan meghatározzák a halak viselkedését és reakcióit. Ez különösen fontos az olyan nehéz körülmények között, mint a szeles időjárás vagy az áramlásos vizek.

3. Rugalmas és tartós - Az ARROW WAGGLER 14 egy rendkívül rugalmas és tartós uszó, amely ellenáll a különféle hatásoknak, például az ütéseknek és a sérüléseknek. Emellett a termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

4. Hatékony halászat - A CRALUSSO ARROW WAGGLER 14 ideális eszköz a hatékony halászathoz. Az uszó kiválóan alkalmas a különféle halak, például a sügér, a kárász vagy a ponty halászatához. Emellett az ARROW WAGGLER 14 lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legjobb eredményeket érjék el az olyan kihívásokkal teli területeken, mint a tóparti sziklás részek vagy a folyók.

5. Könnyen használható - A CRALUSSO ARROW WAGGLER 14 rendkívül könnyen használható uszó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan átálljanak a különböző technikák között. Az uszó kialakítása lehetővé teszi a könnyű és pontos dobást, valamint a könnyű és hatékony halak megfogását.

Összességében a CRALUSSO ARROW WAGGLER 14 egy kiváló minőségű match-uszó, amely hatékony és pontos halászati élményt biztosít a horgászok számára. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az ARROW WAGGLER 14 ideális eszköz a különféle halak halászatához, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legjobb eredményeket érjék el a különféle kihívásokkal teli területeken.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák