CRALUSSO ARROW WAGGLER 8

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61921-008
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

3750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61921-008
Antenna: Üveg
Anyaga: Balsa
Méret: 8+3 g
Szár: üveg
Típus: Waggler
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt. Az Arrow waggler az egyik legsikeresebb, legkeresettebb matchúszó, mivel fejlesztésének köszönhetően olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami matchorgászatnál óriási előnyöket nyújt használójának. Az ARROW wagglerrel, egy rendkívül jól repülõ, érzékeny, sokoldalúan használható úszó. Az átlagosnál hosszabb szár segíti az úszót a repülésben, a vízben mélyebbre kerülő súlypont miatt kevésbé befolyásolják az úszót a szél keltette felszíni áramlatok.

A CRALUSSO ARROW WAGGLER 8 egy kiváló minőségű uszó, amely a horgászok számára nyújtja a legjobb élményt. Ez a termék azoknak ajánlott, akik szeretik a nagyobb halakat, akiknek szükségük van egy olyan uszóra, amely segít nekik a pontosabb célzásban és a nagyobb távolságok elérésében.

Az ARROW WAGGLER 8 mérete 8 gramm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak és nagyobb területet fedjenek le. Az uszó hossza 33 cm, így nagyon könnyen látható a vízben, még a távoli pontokról is.

Ez a uszó kifejezetten arra tervezett, hogy jobb érzékelést és nagyobb pontosságot biztosítson a horgászok számára. Az ARROW WAGGLER 8 egy erős és tartós uszó, amelyben a horgászok megbízhatnak. Az uszó anyaga könnyű, de erős, és nagyon könnyen lehet vele manőverezni a vízben.

Ez a uszó kiválóan alkalmas mindenféle halfaj számára. A kisebb halakat könnyen lehet vele fogni, de az uszó mérete és ereje lehetővé teszi a nagyobb halak fárasztását is. Az ARROW WAGGLER 8 nagyon sokoldalú uszó, amelyet bármilyen vízben lehet használni.

Az ARROW WAGGLER 8 nagyon könnyen felhelyezhető a zsinórra. Az uszó készülékkel együtt érkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű rögzítést és az uszó magasabb szintű beállítását. A CRALUSSO ARROW WAGGLER 8 egy nagyon érzékeny uszó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy azonnal észleljék a halakat, amikor beleharapnak a csaliba.

Összefoglalva, a CRALUSSO ARROW WAGGLER 8 egy kiváló minőségű uszó, amely nagy élményt nyújt a horgászok számára. A nagyobb halakat könnyen lehet vele fárasztani, és nagyon könnyű használni. Az uszó készülékkel együtt érkezik, amely lehetővé teszi az egyszerű rögzítést és magasabb szintű beállítást. Az ARROW WAGGLER 8 egy nagyon érzékeny uszó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy azonnal észleljék, amikor beleharapnak a csaliba. A termék mérete 8 gramm és hossza 33 cm. Ha egy nagyon megbízható és sokoldalú uszót szeretne, akkor a CRALUSSO ARROW WAGGLER 8 az Ön számára tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák