CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61932-098
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

2610 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.
Cikkszám: 61932-098
Antenna: cserélhető
Kivitel: waggler
Méret: 8 g
Szár: polikarbonát műanyag
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt. A Black Eagle, egy még könnyebben kezelhető, sokoldalúan használható waggler úszó, mely sok horgásznak fogja elnyerni tetszését.
Az elegáns megjelenésű Balck Eagle úszót azoknak a horgászoknak készítettük, akik szeretik a hagyományos waggler úszós megoldásokat, de nem akarnak lemondani a Cralusso fejlesztések előnyeiről, mint például a
- kalibrációs rendszer
- adapter antenna rendszernek köszönhetően, immár több mint 25-féle antenna közül használhatunk az úszókhoz
-cserélhető, polikarbonát műanyag szárak, melyek közel 10 éve bizonyítják minőségüket.

Ha a horgászok általánosságban ismerik a CRALUSSO márkát, akkor biztosan tudják, hogy a gyártó mindig a legjobb minőséget és a legnagyobb megbízhatóságot kínálja a termékei során. Azonban, ha még nem hallottak a CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR-ról, akkor itt az ideje, hogy megismerjék ezt a fantasztikus úszót.

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni a CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR-ról, az az, hogy egy rendkívül rugalmas és sokoldalú úszó. Az 8 grammos mérete miatt alkalmas a folyóvizek, tók és tavak horgászatához is. Az úszó forma és a súly elosztása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságból is precízen tudják dobni az etetést. Emellett, az úszó formája és a rugalmas anyaga lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legkülönbözőbb körülmények között használják ezt az úszót.

A CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR az úszók között egyedülálló anyagból készült, amely rendkívül erős és tartós. Az úszó anyaga nemcsak ellenáll a környezeti hatásoknak, hanem az éles fogaknak is, amelyeket a halak használnak az élelem darabolására. Ez azt jelenti, hogy a CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR számos horgászatot kibír, anélkül, hogy károsodna.

Az úszó súlyelosztása is nagyon jól kiegyensúlyozott, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legnagyobb pontossággal dobjanak. Az úszó beállítása nem igényel sok időt, így a horgászok a lehető leggyorsabban tudják használni az úszót, és azonnal elkezdhetik a halak fogását.

A CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR rendkívül könnyen használható. Az úszó megfelelő beállításával a horgászok könnyen észre tudják venni, ha halak támadják meg az etetést, így a halak fogása sokkal hatékonyabbá válik. Az úszó színe is könnyen felismerhető, így a horgászok könnyen követhetik az úszó mozgását a vízen.

A CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR egy fantasztikus úszó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyabbá tegyék a halak fogását. Az úszó mérete, anyaga és súlyelosztása tökéletesen kiegyensúlyozott, így alkalmas a legkülönbözőbb horgászati körülményekhez. A CRALUSSO BLACK EAGLE 8GR egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, aki hatékonyabban szeretne halakat fogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák