CRALUSSO Bream Float 10

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61932-210
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

3980 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61932-210
Antenna: Carbon és műanyag
Anyaga: Poliuretán
Kiszerelés: 1 db
Méret: 10
Szár: Műanyag
Típus: Extra érzékenységű
Neve ellenére nem csak keszegre, pontyra is használhatjuk, ha igazán finoman esznek a halak.


"A Bream Float az új kombinált ólom -wolfram súlyrendszernek, új test formának, és a golf aerodinamikai felületnek köszönhetően, nagyszerű működési tulajdonságokkal rendelkezik.

Az úszó szárába épített hosszú, érzékeny karbon szál nagyon érzékeny, melyhez több mint 20 féle cserélhető, jól látható antennát csatlakoztathatunk.
Az érzékeny antennák látványos emelős kapásokat biztosítanak. A Cralusso kalibrációs megoldásával, egyedülálló módon a leggyorsabb, legérzékenyebb antenna beállítás érhető el. Az poliuretán habból kialakított, kifinomult új testforma golf aerodinamika felülettel rendelkezik, mely a polikarbonát kalibrációs szárral és a cserélhető antenna rendszerrel, sokoldalú felhasználást biztosít."
(forrás: cralusso)

A CRALUSSO Bream Float 10 egy kiváló minőségű uszó, amelyet kifejezetten a dorongos horgászok számára fejlesztettek ki. Ez az uszó egy új szintre emeli a horgászatot, biztosítva a maximális stabilitást és pontosságot a vízben.

Az uszó mérete 10 cm hosszú és 0,8 g súlyú, ami az optimális méretet jelenti a bream horgászat során. A CRALUSSO Bream Float 10 kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, köztük a folyóvízi, tóvízi és csatornázásos horgászathoz is.

A CRALUSSO Bream Float 10 egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok pontosan beállítsák a mélységet, amelyen a csalit tartják. Az uszó nagy pontosságot és érzékenységet biztosít, így a horgászok pontosan tudják, mikor van a hal a horogon.

Az uszó anyaga nagyon erős és tartós, ami azt jelenti, hogy az CRALUSSO Bream Float 10 hosszú időn keresztül használható. Az uszó maga is nagyon könnyű, ami javítja a dobás pontosságát és hatékonyságát.

A CRALUSSO Bream Float 10 rendkívül sokoldalú uszó, amelyet a horgászok számos különböző körülmények között használhatnak. Az uszó széles körű alkalmazhatósága azt jelenti, hogy a horgászok mindig megbízhatnak benne, hogy a legjobb eredményeket érik el a vízben.

Végső soron, a CRALUSSO Bream Float 10 egy fantasztikus uszó, amely kiváló minőségű és rendkívül hasznos eszköz a dorongos horgászok számára. Az uszó kiváló pontosságot, érzékenységet és tartósságot biztosít, ami azt jelenti, hogy a horgászok mindig megbízhatnak benne, hogy a legjobb eredményeket érik el a vízben. A CRALUSSO Bream Float 10 egy biztos választás minden dorongos horgász számára, aki az optimális eredményeket keresi.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák