CRALUSSO Bream Float 14

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61932-214
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
3383 Ft 3980 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61932-214
Antenna: Carbon és műanyag
Anyaga: Poliuretán
Kiszerelés: 1 db
Méret: 14
Szár: Műanyag
Típus: Extra érzékenységű
Neve ellenére nem csak keszegre, pontyra is használhatjuk, ha igazán finoman esznek a halak.


"A Bream Float az új kombinált ólom -wolfram súlyrendszernek, új test formának, és a golf aerodinamikai felületnek köszönhetően, nagyszerű működési tulajdonságokkal rendelkezik.

Az úszó szárába épített hosszú, érzékeny karbon szál nagyon érzékeny, melyhez több mint 20 féle cserélhető, jól látható antennát csatlakoztathatunk.
Az érzékeny antennák látványos emelős kapásokat biztosítanak. A Cralusso kalibrációs megoldásával, egyedülálló módon a leggyorsabb, legérzékenyebb antenna beállítás érhető el. Az poliuretán habból kialakított, kifinomult új testforma golf aerodinamika felülettel rendelkezik, mely a polikarbonát kalibrációs szárral és a cserélhető antenna rendszerrel, sokoldalú felhasználást biztosít."
(forrás: cralusso)

A CRALUSSO Bream Float 14 egy kitűnő minőségű match uszó, amely a horgászok számára kiválóan alkalmas a süllő és a ponty fogására. Az uszó a CRALUSSO márka legújabb terméke, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek.

Az uszó mérete 14 cm, ami ideális a közepes méretű halak fogásához. Az uszó megfelelő súlyelosztással rendelkezik, így a horgászok könnyen és pontosan dobhatják ki a csalit, és könnyen követhetik a halak mozgását is.

Az uszó kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a csalit. Az uszó keresztmetszete lapos, ami lehetővé teszi a halak pontosabb követését, és nagyobb stabilitást biztosít a víz felszínén.

Az uszó felülete kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a víznek és a kopásnak is. Az uszó anyaga könnyű, így a horgászok könnyedén használhatják a csalit anélkül, hogy túl nehéznek éreznék.

Az uszó nagy előnye az is, hogy könnyen beállítható a hal méretének és a víz állapotának megfelelően. Az uszó súlyozása és mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen beállítsák az uszót a kívánt mélységbe, és hatékonyan használják a csalit.

Az uszó kiváló minőségű anyagokból készült, és tartósan használható. Az uszó megfelelő karbantartás esetén hosszú ideig tartósan használható, és a horgászok számára kiváló eredményeket biztosít.

Összefoglalva, a CRALUSSO Bream Float 14 egy nagyszerű minőségű match uszó, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Az uszó könnyen és hatékonyan használható, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan használják a csalit a kívánt mélységben és az adott víz állapotának megfelelően. A CRALUSSO Bream Float 14 egy olyan termék, amelyet a horgászok szívesen használnak, és amely kiváló eredményeket biztosít a süllő és a ponty fogásában.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák