CRALUSSO Bream Float 8

Külső raktáron
Cikkszám: EF-61932-208
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
3980 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61932-208
Antenna: Carbon és műanyag
Anyaga: Poliuretán
Kiszerelés: 1 db
Méret: 8
Szár: Műanyag
Típus: Extra érzékenységű
Neve ellenére nem csak keszegre, pontyra is használhatjuk, ha igazán finoman esznek a halak.


"A Bream Float az új kombinált ólom -wolfram súlyrendszernek, új test formának, és a golf aerodinamikai felületnek köszönhetően, nagyszerű működési tulajdonságokkal rendelkezik.

Az úszó szárába épített hosszú, érzékeny karbon szál nagyon érzékeny, melyhez több mint 20 féle cserélhető, jól látható antennát csatlakoztathatunk.
Az érzékeny antennák látványos emelős kapásokat biztosítanak. A Cralusso kalibrációs megoldásával, egyedülálló módon a leggyorsabb, legérzékenyebb antenna beállítás érhető el. Az poliuretán habból kialakított, kifinomult új testforma golf aerodinamika felülettel rendelkezik, mely a polikarbonát kalibrációs szárral és a cserélhető antenna rendszerrel, sokoldalú felhasználást biztosít."
(forrás: cralusso)

A CRALUSSO Bream Float 8 egy rendkívül hatékony és megbízható úszó, amely kifejezetten a nagyobb testű halak, például a keszeg és a kárász horgászatára lett tervezve. Ez az úszó egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak a nagyobb fogások elérésében.

Az úszó magassága 20 cm, átmérője pedig 1,5 mm, ami azt jelenti, hogy könnyen látható a vízben, így a horgászok könnyebben követhetik a halak mozgását. Az úszó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az úszó alakja és súlya biztosítja, hogy stabilan álljon a vízben, így a horgászok pontosan tudják, hol tartózkodik a hal. Az úszó kiválóan működik az áramlásban, így nagyon hatékony a sodródó vízben történő horgászat során.

Egy másik előnye a CRALUSSO Bream Float 8-nak az, hogy könnyen beállítható a kívánt mélységre, és a horgászoknak lehetősége van finomhangolni az úszó pozícióját a vízben. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a halak pontosan az általuk kívánt mélységben tartózkodjanak, és így nagyobb esélyük van a fogásra.

Az úszónak kiválóan működő jelzőrendszere van, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy azonnal észleljék, ha egy hal megragadta az etetést. Ez segít a horgászoknak, hogy időben reagálhassanak, és megakadályozzák a halak szökését.

A CRALUSSO Bream Float 8 egy olyan úszó, amelyet a horgászok a nagyobb testű halak horgászatára terveztek. A kiváló minőségű anyagokból készült és a kiváló minőségű jelzőrendszere miatt ez az úszó biztosítja a megbízhatóságot és a hatékonyságot a horgászok számára. Ha szereted a nagyobb testű halak horgászatát, akkor a CRALUSSO Bream Float 8 egy olyan termék, amelyet feltétlenül érdemes kipróbálnod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák