CRALUSSO HELIO WAGGLER 10GR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61933-310
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
4110 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61933-310
Antenna: cserélhető
Anyaga: Poliuretan
Kivitel: waggler
Méret: 10 g
Szár: héliummal töltött
Típus: Helio waggler
Már elérhetőek termékkínálatunkban azok a Cralusso termékek, amelyek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt

A CRALUSSO HELIO WAGGLER 10GR egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretik a match horgászatot. Ez az uszó a CRALUSSO márkától származik, amely híres a minőségi horgászfelszereléseiről. Az uszó kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kiemelni.

Az uszó mérete 10 gramm, ami azt jelenti, hogy ideális a közepes és nagyobb méretű halak horgászatához. Az uszóban található súlyok lehetővé teszik a pontos dobásokat, és lehetővé teszik a horgászok számára, hogy a csalit a kívánt mélységre állítsák be. Az uszó felülete sima, így a vízbe helyezése után gyorsan merül, és könnyen észlelhető, amikor a halak megcsókolják a csalit.

Az uszó anyaga könnyű, és nagyon tartós. Az uszó anyaga úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a víznyomásnak és az UV-fénynek, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az uszó alakja különleges, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságokra dobjanak, és hogy gyorsan reagáljanak a halak mozgására.

Az uszó színének kialakítása különleges, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen észleljék az uszót a vízben. A világos színű uszó könnyen látható még a távolból is, így a horgászok könnyen követhetik a halak mozgását.

A CRALUSSO HELIO WAGGLER 10GR egy olyan termék, amelyre bármely horgásznak szüksége van a match horgászat során. Az uszó minőségi anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy magabiztosan és hatékonyan horgásszanak. Ha szeretnél egy olyan uszót, amely segít abban, hogy nagyobb halakat fogj, akkor a CRALUSSO HELIO WAGGLER 10GR a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák