CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61923-003
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
850 Ft 1000 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61923-003
Antenna: Cserélhető antennás
Anyaga: Műanyag
Kivitel: csúszó
Méret: 3,0 g
A Cralusso kalibrációs úszója a tökéletes érzékenységre, pontosságra és mindemellett a könnyű használatra kínál megoldást. A karcsú testének köszönhetően rendkívül érzékeny, a legfinomabb kapásokat is jelzi, valamint a kalibrációs megoldás pedig a leggyorsabb és leghatékonyabb úszóbeállítást teszi lehetővé. Egyszóval a környezet hirtelen változásaira (szél, vízáramlás) azonnali reagálást tesz lehetővé.

A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3 egy kiváló minőségű és rendkívül praktikus horgászfelszerelés, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak. Ez a termék a CRALUSSO márka legújabb fejlesztése, amely nagy segítséget jelent a horgászoknak a halak megszerzése során. A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3 egy nagyon könnyű és strapabíró csúszóúszó, amelyet a horgászok különösen a match horgászat során használnak.

Ez a termék egy kiváló minőségű műanyagból készült, amely nagyon erős és tartós. A csúszóúszó mérete 3,5 x 15 mm, így könnyedén használható minden típusú horgászat során. A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3 különleges tulajdonsága, hogy az antennája cserélhető, így a horgászok bármilyen típusú antennát használhatnak a csúszóúszóhoz.

A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3 rendelkezik egy speciális kalibrációs rendszerrel, amely lehetővé teszi a pontos beállítást a vízben. Ez a rendszer lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és pontosan beállíthassák az úszó mélységét, így a lehető legjobb eredményeket érhetik el a horgászat során.

A termék előnye, hogy nagyon könnyen használható, és rendkívül stabil a vízben. A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3 nagyon érzékeny és pontos, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén észleljék a halak harapásait, és így gyorsabban reagáljanak. Emellett a nagyobbobb halak kifogása is könnyebbé válik a segítségével.

A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3 egy nagyon széles körben használt termék a horgászok körében, és azok számára ajánljuk, akik szeretnének hatékonyabban horgászni. Ez a termék nagyon sok előnnyel rendelkezik, és a horgászok számára nagyon hasznos lehet. A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 3 egy kiváló minőségű és nagyon praktikus horgászfelszerelés, amelyet mindenkinek ajánlunk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák