CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5

Készleten
Cikkszám: EF-61923-005
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

1000 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61923-005
Antenna: Cserélhető antennás
Anyaga: Műanyag
Kivitel: csúszó
Méret: 5,0 g
A Cralusso kalibrációs úszója a tökéletes érzékenységre, pontosságra és mindemellett a könnyű használatra kínál megoldást. A karcsú testének köszönhetően rendkívül érzékeny, a legfinomabb kapásokat is jelzi, valamint a kalibrációs megoldás pedig a leggyorsabb és leghatékonyabb úszóbeállítást teszi lehetővé. Egyszóval a környezet hirtelen változásaira (szél, vízáramlás) azonnali reagálást tesz lehetővé.

A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 egy olyan kiváló minőségű horgászati eszköz, amely kifejezetten a match horgászok számára lett kifejlesztve. Ez a termék a CRALUSSO márka egyik legújabb és legmodernebb fejlesztése, amelynek köszönhetően a horgászok egyszerűen és hatékonyan tudnak dolgozni a vízen.

Ez a csúszóúszó kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiákkal van felszerelve, hogy a horgászok számára a lehető legjobb élményt nyújtsa. Az antenna tömege 0,75 g, ami ideális a match horgászat során. A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 mérete 5 cm, így könnyen lehet kezelni a vízen.

Ez a termék nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyeket azonnal észre lehet venni, amikor használjuk. Az első előnye, hogy a CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 nagyon könnyen kezelhető, és könnyen beállítható a kívánt mélységre. Ez jelentősen megkönnyíti a horgászatot, mert a horgászoknak nincs szükségük más eszközökre, hogy beállítsák a mélységet.

Ezen kívül, a CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 nagyon erős és tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a termék törése miatt. A csúszóúszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és gyorsan eltávolítsák az antennát a helyéről, ha szükséges.

A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 nagyon jól látható a vízen, így a horgászok könnyen követhetik a hal mozgását. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan tudják, hol tartózkodik a hal, és hogy mikor érdemes elkapni őket.

A CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 további előnye, hogy nagyon könnyen cserélhető az antenna. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a kívánt mélységen állítsák be az antennát. Ez nagyon fontos a match horgászat során, mert a halak általában különböző mélységeken tartózkodnak.

Összességében, a CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 egy olyan kiváló minőségű horgászati eszköz, amely megkönnyíti a match horgászatot. A termék könnyen kezelhető, erős és tartós, jól látható a vízen, és nagyon könnyen cserélhető az antenna. Ha egy olyan terméket keresel, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan dolgozz a vízen, akkor a CRALUSSO KALIBRÁCIÓS CSÚSZÓÚSZÓ CSERÉLH.ANTENNA 5 az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák