CRALUSSO UFO ÚSZÓ 10G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61920-010
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
2470 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61920-010
Antenna: cserélhető antennás
Anyaga: Poliuretan
Kivitel: waggler
Méret: 10,0g, cserélhető súly 3,0g
Szár: kalibrált műanyag cső
Típus: Ufo
Az UFO waggler hagyományos módon készült úszó, mely jelentős újításokat tartalmaz. A már jól bevált poliuretánhabnak köszönhetően a waggler úszók nem érzékenyek a felületi sérülésekre. A kalibrációs szárnak az úszó testébe való ki és be mozgatásával könnyen és megismételhetően beállíthatjuk az úszó merülését. A szár speciális anyagból készült, ha a forró kávénkat kevergetnénk vele, sem görbülne el! Az adapter antennarendszernek köszönhetően az úszóra 20-féle antennát tehetünk: hihetetlenül sokoldalúan használható waggler úszó.

A CRALUSSO márkájú UFO ÚSZÓ 10G az egyik legjobb választás, ha olyan úszóra van szükséged, amely a tökéletes érzékenységet és irányítást biztosítja horgászatod során. Ez az úszó kiváló minőségű anyagokból készült, így maximális tartósságot és megbízhatóságot garantál.

Az úszó mérete 10g, így ideális méretű azok számára, akik keresik a közepes méretű úszót, amely megfelelően felfogja a halakat az áramlásban. Az UFO ÚSZÓ 10G kiválóan alkalmas a folyóvízi horgászat során, ahol az áramlás és a víz mozgása gyakran megnehezíti a horgászatot.

Az UFO ÚSZÓ 10G rendkívül érzékeny, így a horgászok számára lehetővé teszi, hogy pontosan érzékeljék a halak mozgását a vízben. Ez különösen fontos a ragadozó halak horgászatában, ahol a halak szokása az, hogy a csalit a víz alá húzzák, mielőtt bekapják.

Ez az úszó könnyen látható a vízben, így könnyen követhető a halak mozgását. Az UFO ÚSZÓ 10G a CRALUSSO által kifejlesztett speciális technológiával készült, amely lehetővé teszi az úszó tökéletes egyensúlyát a vízben.

Ezen túlmenően, az UFO ÚSZÓ 10G rendkívül könnyű, így a horgászok számára nagyon kényelmes használni, és nem terheli a horgászbotot és a zsinórt. Az úszó anyaga ellenáll a korróziónak és más káros hatásoknak, így hosszú élettartammal bír.

Összességében, a CRALUSSO UFO ÚSZÓ 10G egy kiváló minőségű termék, amely megfelel minden horgász igényeinek. Ha a legjobb minőségű és megbízható úszóra van szükséged, amely segít abban, hogy sikeresen horgássz, akkor az UFO ÚSZÓ 10G az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák