CRALUSSO ÚSZÓ VELENCE 5G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60916-005
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
1940 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A legérzékenyebb waggler úszók közé tartozik a Velence.
A legérzékenyebb waggler úszók közé tartozik a Velence. A test anyaga a környezeti hatásoknak jól ellenálló poliuretán hab, amit a légellenállást csökkentő „Golf" réteg borít. Speciális, cserélhető műanyag szára az erős igénybevételnek is ellenáll. A kalibrációs szárnak köszönhetően (0,05 gr-os osztás) pedig könnyen beállíthatjuk az úszó merülését. A Cralusso úszók adapter antennarendszerének megfelelően itt is az igényeknek megfelelően választhatunk és cserélhetünk pillanatok alatt antennát. Az úszóval 35-65 méteres dobástávolság érhető el, 1,0-2,5 gr terhelhetőség jellemzi.

A CRALUSSO ÚSZÓ VELENCE 5G egy kiváló minőségű match úszó, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez az úszó rendkívül sokoldalú, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően ideális választás minden horgász számára.

Az úszó kiváló minőségű, és rendkívül tartós. Az anyag, amelyből készül, nagyon erős és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy az úszó könnyen bírja a kemény használatot, és nem fog eltörni vagy megsérülni, még a legdurvább körülmények között sem.

A CRALUSSO ÚSZÓ VELENCE 5G rendkívül érzékeny, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy pontosan kövesse a halmozgásokat. Az úszónak kiváló vízellenállása van, így könnyen halad a vízen, és nem fogja megakadályozni a halakat a harcukban.

A CRALUSSO ÚSZÓ VELENCE 5G mérete 6 x 15 mm, és 5 grammos súlyú. Ez az úszó ideális választás a közepes méretű halakhoz, és kiválóan alkalmas a tóban vagy azon kívül történő horgászatra is. Az úszó kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan beállítsák a mélységet, amelyen halat szeretnének fogni.

Az úszó kiváló minőségű anyagból készül, így könnyen tisztítható és karbantartható. Az úszó színe élénk, így könnyen látható még a víz felszínén is. Az úszó kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják, anélkül, hogy bármilyen problémába ütköznének.

Összességében a CRALUSSO ÚSZÓ VELENCE 5G egy kiváló minőségű match úszó, amely ideális választás minden horgász számára. Az úszó kiváló minőségű anyagból készül, tartós és rendkívül érzékeny. A színe élénk, így könnyen látható a víz felszínén is. Az úszó kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és hatékonyan használják, és könnyen beállítsák a mélységet, amelyen halat szeretnének fogni. Ha olyan match úszót keresel, amely kiváló minőségű, megbízható és sokoldalú, akkor a CRALUSSO ÚSZÓ VELENCE 5G a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák