CRALUSSO WOLFRAM MATCH 8GR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61933-208
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
3451 Ft 4060 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61933-208
Antenna: cserélhető
Kivitel: waggler
Méret: 8g
Típus: Wolfram Match
A nagyszerű Cralusso termékek már nálunk is kaphatóak. A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 8GR egy prémium minőségű uszó, amelyet a horgászok igényei alapján terveztek és készítettek el. Ez a termék egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászatot és növelik a halak fogási esélyeit.

Az uszó mérete 8 gramm, ami ideális a match horgászat során. A kompakt méret és a könnyű súly lehetővé teszi a pontos dobást, ami különösen fontos a match horgászat során. Az uszó súlya ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretik a finomabb felszerelést használni, és akik számára fontos a finomabb érzékelés a víz alatt.

Az uszó anyaga wolfram, amely rendkívül sűrű és nehéz anyag. Ez azt jelenti, hogy az uszó gyorsan merül, és kiválóan alkalmas a mélyebb vizekben történő horgászatra. Az uszó könnyen észreveheto a víz felszínén, így a horgászok könnyen követhetik a halak mozgását.

Az uszó formája kiváló stabilitást és egyensúlyt biztosít. Az uszó hosszúkás formája és vékony kialakítása minimális ellenállást biztosít a vízben, így a horgászok könnyen észlelik a halak mozgását. Az uszó alján található műanyag golyók további stabilitást biztosítanak, és segítenek a víz alatti mozgások észlelésében.

Az uszó kiváló minőségű, és rendkívül tartós. A CRALUSSO márka híres a termékeinek minőségéről, és ez az uszó sem kivétel. Az uszó kiváló minőségű anyagokból készült, és tartós kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használjuk.

Összefoglalva, a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 8GR egy kiváló minőségű uszó, amelynek számos előnye van a match horgászok számára. Az uszó könnyű súlyának és kiváló egyensúlyának köszönhetően kiválóan alkalmas a pontos dobásra, és a wolfram anyagának köszönhetően gyorsan merül, és megkönnyíti a halak észlelését. Az uszó tartós kialakítása biztosítja, hogy hosszú ideig használható legyen, így a horgászok sokáig élvezhetik a match horgászat élményét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák