JOKER GENIUS WAGGLER -2 10G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60732-210
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap
1181 Ft 1390 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60732-210
Antenna: polikarbonát
Anyaga: balsa
Kivitel: Csúszó
Méret: 10 g
Szár: polikarbonát
Típus: Waggler-2
Komoly minőségi szintet képviselő waggler úszó a Joker műhelyéből. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával rendelkezik. A polikarbonát szár ellenálló a sérülésekkel szemben, cserélhető réz lamelláinak köszönhetően gyorsan tudunk korrigálni a súlyelosztáson, az úszónk beállításán.

A JOKER GENIUS WAGGLER -2 10G egy olyan horgászati termék, amelyet a JOKER márkája készített a horgászok számára. Ez az úszó egy igazi zseni azok számára, akik a match horgászatban szeretnének sikereket elérni. A termék előnyei és tulajdonságai számos lehetőséget kínálnak a horgászok számára, amelyeket érdemes megismerni.

Az egyik legfontosabb előnye a terméknek az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. Az úszó teste üvegszálas anyagból készült, amely tartós és erős, így hosszú élettartamra számíthatunk vele. Emellett a termék nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a pontos dobást és a hosszú távú horgászatot.

A JOKER GENIUS WAGGLER -2 10G mérete 12 cm hosszú és 10 gramm súlyú, így a match horgászatban nagyon hasznos lehet. Az úszó alakja és súlya lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és pontosan dobjanak, és a megfelelő helyen tartsák az úszót a vízben.

Ezenkívül a JOKER GENIUS WAGGLER -2 10G nagyon érzékeny úszó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevegyék, ha a hal elkezdi a csalit enni. Az úszó kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk a hal mozgására és viselkedésére, ezáltal növelve a halászat hatékonyságát és eredményességét.

Az úszó kialakítása és színe is nagyon fontos előnye a terméknek. Az úszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a vízben stabilan tartsuk az úszót, és könnyen észrevegyük, ha a hal elkezdi a csalit enni. Emellett a JOKER GENIUS WAGGLER -2 10G termék színe is nagyon fontos, mivel a világos színű úszók jobban látszanak a vízben, így könnyebben észrevehetjük, ha a hal elkezdi a csalit enni.

A termék előnyei közé tartozik továbbá az, hogy könnyen használható és beállítható. Az úszó kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen rögzíthessük a zsinórra, és a súlyozást is könnyen beállíthatjuk. Emellett a termék nagyon rugalmas, így a horgászok könnyen alkalmazkodhatnak a víz különböző feltételeihez.

Összességében a JOKER GENIUS WAGGLER -2 10G egy nagyon hasznos és hatékony horgászati termék, amelyet a match horgászatban sikeresen lehet alkalmazni. A termék minőségi anyagokból készült, könnyű, érzékeny és stabil, amelyek lehetővé teszik a pontos dobást és a hosszú távú horgászatot. A termék beállítása és használata is nagyon egyszerű, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják. Ha a match horgászatban szeretnél sikereket elérni, akkor a JOKER GENIUS WAGGLER -2 10G termék biztosan hasznos lesz számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák