JOKER PREDATOR 6G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60739-006
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60739-006
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: 3 mm-es világítópatronnal használható
Méret: 6 gr
Szár: polikarbonát
Típus: Predator
Egy új tipusú úszó, extra vastagságú csõbõl, mely kiválóan alkalmas ragadozó halak horgászatához. Mivel test nélküli, gyakorlatilag tönkretehetetlen. Különösen a süllõ horgászok élvezhetik elõnyeit, mert akadók közt is, akár éjjel is horgászhatnak vele. A 6-8g-os változata nádi pontyozáshoz is alkalmas. A 8 mm balsa antenna kiválóan látszik bármilyen körülmények között.

Az JOKER PREDATOR 6G egy olyan uszony, amelynek használata a horgászok életét egyedülálló élménnyé varázsolja. Ez a termék a horgászok számára kifejlesztett, és a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően készült. A JOKER PREDATOR 6G uszony tökéletesen alkalmas a match horgászatra, és számos előnnyel jár, amelyeket a horgászok szeretnek.

Az uszony 6g-os súlyával a JOKER PREDATOR 6G egy könnyű eszköz, amelyet könnyedén lehet használni. Az uszony méretei 40x17x5 mm, ami azt jelenti, hogy könnyen belefér a horgászdobozba, és bármikor használatra készen áll.

A JOKER PREDATOR 6G uszony rendkívül tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a korróziónak és a kopásnak. Az uszony kialakítása lehetővé teszi, hogy a vízben könnyen mozogjon, és az uszony alakja segít abban, hogy a horgászat során a csalit a kívánt helyen tartsuk.

Az uszony színei élénkek és könnyen láthatóak a vízben, ami megkönnyíti a horgászatot. Az uszony színei segítenek a horgásznak abban, hogy könnyen kövesse a csalit. Az uszony használata hatékonyabbá teszi a horgászatot, mivel a horgász könnyen meg tudja különböztetni a csalit a környezetétől.

A JOKER PREDATOR 6G uszony használata nagyon egyszerű, és könnyen kezelhető. Az uszonyt csak annyit kell tennie, hogy felhelyezi a zsinórra, és máris készen áll a használatra. Az uszony segítségével a horgász könnyen irányítja a csalit, és biztosítja, hogy a csali a kívánt helyen legyen.

Összességében a JOKER PREDATOR 6G egy kiváló minőségű és tartós uszony, amely lehetővé teszi a horgászat hatékonyabbá tételét. Az uszony könnyen használható, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyen irányítsa a csalit. Az uszony méretei miatt könnyen hordozható, és minden horgászdobozban elfér. A JOKER PREDATOR 6G egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, és garantáljuk, hogy nem fog csalódást okozni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák