CRALUSSO Önsúlyos K 4 multicolor (5 db/cs) 6+3 gr

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61095-004
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap

1310 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61095-004
Anyaga: Pliuretán hab
Kiszerelés: 1 db/ csomag
Méret: 6+3 g
Szár: Multicolor
Típus: K4
Cralusso önsúlyos úszóinkkal pontosabban dobhatunk, mint egy hagyományos feltolós úszóval. Az úszó aljában elhelyezett súlynak köszönhetően, vékony zsinórral akár igen messzire is dobhatunk, de ami a legfontosabb, nagyon pontosan lehet horgászni vele.
Ez nem csak nyílt vízi horgászatnál lényeges, hanem ha nádfal, vagy vízbedőlt fák előtt horgászunk.

Sokkal több kapást tudunk kicsikarni, ha horgunk minél közelebb van a halak tartózkodási helyéhez és nem kell folyton szerelnünk, egy rosszul sikerült dobás után.

Anyaga a Cralusso-tól jól ismert poliuretán hab, ami nagyon tartós, horgászat közben szinte tönkretehetetlen. A különböző típusok között eltérés az antenna anyagában rejlik.
Van köztük:
- Üvegszáras K1 (ez a legérzékenyebb)
- Policarbonát szár K2 (átlátszó üreges cső antenna)
- Multicolor K3 (több színre festett szár)
- Multicolor K4 (több színre festett szár) A multicolor, policarbonát antennákkal akár nagyobb csalikat is felkínálhatunk vízközt, mert a nagyobb felhajtóerő elbírja ezeket a csalikat, és a festett szár kiemelkedése jól jelzi számunkra a kapást. A tömör üvegszál antenna pedig igen érzékeny, kisebb csalik, csontkukac, szúnyoglárva használata esetén pici jelzőólommal is jól jelzi a kapást.

A kisúlyozást tekintve, a teherbírás + jele utáni ólommennyiséget kell a zsinórra pakolni, hogy szépen be tudjon állni az úszónk.

Az önsúlyos pontyozó úszók nagy előnye, hogy a vízbe dobva azonnal lesüllyednek, így a horog és az etetőanyag a kívánt mélységbe kerül. Azonban sokan tapasztalják, hogy a hagyományos önsúlyos úszók nem elég érzékenyek a halak apró nyalábra. A CRALUSSO Önsúlyos K 4 multicolor (5 db/cs) 6+3 gr úszók ezt a problémát oldják meg.

Az úszók kialakítása lehetővé teszi, hogy a vízben fokozatosan süllyedjenek, így a halaknak lehetősége van megnyalni az etetést anélkül, hogy az úszó azonnal süllyedne. A színes, fluoreszkáló felület még jobb követést tesz lehetővé, így a horgászok könnyebben észrevehetik azokat a finom jeleket, amelyeket a halak küldenek.

A CRALUSSO Önsúlyos K 4 multicolor (5 db/cs) 6+3 gr úszók nagyon könnyűek, és mégis tartósak, így hosszú ideig használhatók. Az úszók nagysága ideális a pontyozáshoz, és a 6+3 gr-os súly lehetővé teszi, hogy az etetőanyag és a horog a kívánt mélységbe kerüljön. Az úszók egy 5 darabból álló csomagban érkeznek, így minden horgász elegendő úszót találhat, hogy készletükön legyenek.

A CRALUSSO Önsúlyos K 4 multicolor (5 db/cs) 6+3 gr úszók tökéletesen alkalmasak minden típusú vízre, beleértve a folyókat, tókat és tavakat is. A horgászok számára ezek az úszók az ideális választás, ha a pontyokra koncentrálnak, és szeretnék javítani a halak követési esélyeit. Az úszók nagysága az 5 db/cs csomagban található 6+3 gr-os súly lehetővé teszi, hogy minden horgász készletükben tartson elegendő úszót, hogy minden helyzetben felkészültek legyenek.

Összességében a CRALUSSO Önsúlyos K 4 multicolor (5 db/cs) 6+3 gr úszók számos előnnyel rendelkeznek. A horgászoknak lehetősége van arra, hogy érzékenyebb és könnyebben követhető úszókat használjanak, amelyek segítenek javítani a halak követési esélyeit. Az úszók könnyűek és tartósak, és minden típusú vízre alkalmasak. Ha a horgászok az ideális úszót keresik a pontyozáshoz, akkor a CRALUSSO Önsúlyos K 4 multicolor (5 db/cs) 6+3 gr úszók a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák