CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,18

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33903-518
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 500 m

4480 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-518
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 500 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,18 egy kiváló minőségű zsinór, amely horgászok számára készült. Ez a zsinór tökéletes választás a halak fogásához, mivel több előnnyel is rendelkezik.

Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készül, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A zsinór vastagsága 0,18 mm, ami ideális méret a különböző halak fogásához. A 500 méteres hosszúság elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk a zsinórt, anélkül, hogy aggódnunk kellene a töltés miatt.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór kiválóan működik a víz alatt. A zsinór merülő tulajdonságai miatt gyorsan és hatékonyan csökkenti a víz ellenállását, ezáltal könnyebben elérhetjük a halakat. A zsinór rendkívül érzékeny, ami segít a halak észlelésében és azonnali reakcióban.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór hihetetlenül erős és kopásálló. Ez a zsinór ellenáll a szakadásnak, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. Ez a zsinór kiváló minőségű, így nem kell aggódnunk a csomók oldódása miatt, vagy azért, mert a zsinór könnyen eltörik.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór a horgászok számára tervezett termék, amely biztosítja a nagyobb halak fogását. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A zsinór merülő tulajdonságai miatt könnyebben érhetjük el a halakat. A zsinór hihetetlenül erős és kopásálló, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is.

Összességében a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,18 egy kiváló minőségű zsinór, amely biztosítja a horgászok számára a nagyobb halak fogását. A zsinór tökéletesen működik a víz alatt, rendkívül érzékeny, erős és kopásálló. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, amely biztosítja a tartósságot és a nagyobb halak fogását, akkor a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór a tökéletes választás a számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák