CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.20mm

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30127-020
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

1990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30127-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 5,45 kg

Carp Expert Method Method Feeder Teflon zsinór

A feederezésen beül talán az egyik legnépszerűbb ág a method feederezés.
Mivel sokan űzik elég magas szinten, ezért a zsinóroknak is igazodniuk kell a megnövekedett igényekhez. Egy jó method feeder zsinórnak kellően erősnek kell lennie, hiszen az esetek nagytöbbségében a célhal a ponty. És nem is akármilyen méretű pontyok, sokszor kerülnek horogra ezzel a módszerrel kapitális, 20 kiló körüli példányok is. Nem beszélve a vadul védekező amurokról, melyek partközeli zsinórszaggatásaikról hírhedtek.

Minimális nyúlással kell rendelkeznie, mert nem ritkák a 100 méter feletti dobások, ahol egy nagyobb nyúlású zsinórnál rengeteg idő eltelik, mire érzékeljük a kapást. Egy átlagos monofil nyúlása 10%, ez azt jelenti, hogy 100 méter kidobott zsinór 10 métert képes nyúlni! Ha elképzeljük, hogy a csalit bevevő hal pár 10 centit húz a zsinóron, ekkora nyúlás mellett a parton ebből semmit sem fogunk érzékelni.

A Carp Expert Method Feeder zsinór nyúlása ezzel szemben 5% alatti, tehát gyorsan kiszámolhatjuk, hogy kétszer jobban és hamarabb észrevesszük vele a kapást. Ha finnyásan esznek a halak, kevés kapás van, csak ez garantálja számunkra, hogy ne menjünk haza üres kézzel.

Attól, hogy kis nyúlású egy zsinór, nem kell feltétlen sprődnek lennie! A lágyabb zsinór könnyebben pereg le az orsó dobjáról és ezáltal nagyobbat tudunk vele majd dobni. Nem mellesleg könnyebben is kezelhető kötés szempontjából.

És itt érkeztünk el zsinórunk másik legfontosabb, extra összetevőjéhez, a teflon bevonathoz. A teflon bevonat azért hasznos számunkra, mert egy olyan mikro réteget képez a zsinór felületén, ami síkosságának köszönhetően sokkal könnyebben kicsusszan a bot gyűrűiből, kevésbé fog elkopni zsinórunk a használat során, ezáltal növekszik az élettartama.

Attól azonban végképp nem kell tartanunk, hogy kötéseink szétcsúsznának, horgaink, forgóink felkötésében nem fog zavarni.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór egy olyan termék, amelyre minden horgásznak szüksége lehet. A CARP EXPERT márka az egyik legismertebb és legelismertebb márka a horgászati ​​iparban, és ez a zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára. A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.20mm méretű, és kiváló minőségű teflon anyagból készült, ami garantálja, hogy a zsinór erős és tartós marad a használat során.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a zsinórnak az, hogy kiváló minőségű, és erős anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgásztevékenységre, beleértve a feeder horgászatot, a method horgászatot és a spicemaster horgászatot is. A zsinór 300 méter hosszú, ami elegendő a hosszabb távú horgászatokhoz is.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór nagy előnye, hogy kiválóan alkalmas nagyobb halak horgászatára is. A zsinór erős és tartós, és képes ellenállni a legnagyobb halaknak is. A zsinór nagyon alacsony nyúlású, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudják ellenőrizni a halat, így nagyobb a siker aránya.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretik a precíz és hatékony horgászatot. A zsinór nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen tudják kezelni, és nem fáradnak el a hosszabb horgászati ​​idők alatt sem. A zsinór nagyon sima felületű, ami azt jelenti, hogy a zsinór nem csomósodik össze, és könnyen használható.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór nagyon gazdaságos is. A zsinór hosszú élettartamú, és a horgászok sokáig használhatják anélkül, hogy cserélni kellene a zsinórt. Ez azt jelenti, hogy a horgászok pénzt takaríthatnak meg hosszú távon, és élvezhetik a horgászatot anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór minőségéért.

Végső soron, a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór egy olyan termék, amely megéri az árát. A zsinór kiváló minőségű, erős és tartós, és garantáltan tartós marad a használat során. A zsinór alkalmas mindenféle horgásztevékenységre, és kiválóan alkalmas nagyobb halak horgászatára is. A zsinór nagyon gazdaságos, és hosszú élettartamú, így a horgászok sokáig élvezhetik a horgászatot anélkül, hogy aggódnának a zsinór minősége miatt. Ha olyan zsinórt keresel, amely megbízható és hatékony, akkor a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.56

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák