CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,35MM 300M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30114-035
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30114-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Narancs
Szakítószilárdság: 14,90 kg
A 2010-es év egyik újdonsága a Carp Expert Fluo Orange zsinór. A speciálisan kezelt felületű, kiváló paraméterekkel rendelkező zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani vele. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket. Bevonata védi a környezeti hatásoktól (UV) és hosszabb dobásokat eredményez.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,35MM 300M monofil zsinór egy igazán különleges termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk. Ez a zsinór nem csak nagyon tartós és megbízható, de egyedi fényszóró hatása miatt még vonzóbbá teszi a halak számára az általunk felkínált csalikat. Ha szeretnél egész nap horgászni, és nem csak egy-két órát, akkor mindenképpen érdemes beszerezned ezt a fantasztikus zsinórt.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,35MM 300M monofil zsinór egy hosszú élettartamú termék, amelyet a legjobb minőségű anyagokból készítettek. Az anyagok kiválasztásakor a legnagyobb figyelmet fordították a tartósságra és a megbízhatóságra, így garantáltan nem fogsz csalódni a termékben. Az egyik legnagyobb előnye ennek a zsinórnak azonban az, hogy fényszóró hatása miatt vonzóbbá teszi a halak számára a csalikat. Ez azt jelenti, hogy nagyobb eséllyel tudod majd megszerezni az áhított zsákmányt.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,35MM 300M monofil zsinór mérete 0,35 mm vastagságú és 300 méter hosszú. Ez a méret tökéletesen megfelel a kisebb és közepes méretű halak fogásához. A zsinór nagyon könnyen kezelhető, így nem kell aggódnod az összegabalyodás miatt sem. Kényelmesen használhatod az egész napos horgászat során, és biztos lehetsz benne, hogy nem fog elszakadni a halakkal való küzdelem során.

Az UV FLUO NARANCS szín pedig még nagyobb előnyt jelent a halak vonzásában. A halak ugyanis jobban érzékelik az UV spektrumot, így ez a zsinór még vonzóbbá teszi a csalikat. Az UV hatás pedig a sötétben még jobban kiemeli a zsinór színét, így még könnyebb lesz a halakat megfogni.

Összességében elmondható, hogy a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,35MM 300M monofil zsinór egy fantasztikus termék, amelyet minden horgász ajánlani tud. A zsinór hosszú élettartamú, megbízható és könnyen kezelhető. Az UV FLUO NARANCS szín pedig még vonzóbbá teszi a csalikat a halak számára. Ha szeretnél sikeresen horgászni, akkor mindenképpen beszerezned ezt a fantasztikus zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák