Cikkeink5 hazai horgászfesztivál, amire érdemes kilátogatni

A horgászatot bizony nem csak a parton élvezheted: rengeteg hazai horgászfesztivál vár Rád, ahol méltó módon megünnepelheted a szenvedélyed. 

Ezeken a fantasztikus eseményeken a horgászat, a szórakozás, a gasztronómia és a közösségépítés is találkozik. Összegyűjtöttük az 5 legizgalmasabbnak ígérkező horgászfesztivált az ország 5 különböző pontjáról, melyekre érdemes kinézned. Te mivel egészítenéd ki a listát?

 

Tiszacsegei Halászlé Fesztivál

Először a Hajdú-Bihar vármegyében élők örvendhetnek egy csodálatos horgászfesztiválnak. Induljunk el a Hortobágyi Nemzeti Park északnyugati kapujához, ahol Tiszacsegén megrendezésre kerül a július 1-jén a csegei halászlé ünnepe. A fesztivál számtalan érdekes programot kínál - persze az elmaradhatatlan halászlé főzésen kívül, remek családi kikapcsolódás lehet.

 

Dunamenti Halfesztivál

A Dunamenti Halfesztivál idén július 15-én robban be Mohács több helyszínén. Halételek, mohácsi halászlé, harcsapörkölt, sült halak hadai, fantasztikus borok, kulturális programok, őstermelői és kézműves vásár, gyerekprogramok, koncertek és még főzőverseny is vár Rád. A térség egyik legnépszerűbb gasztrokulturális eseménye, tökéletes nyári program!

 

XXVI. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál

A listából kimaradhatatlan szegedi halfesztiválra is érdemes ellátogatnod! A hatalmas múlttal rendelkező esemény - a hagyományokhoz illően - idén is szeptember elején kerül megrendezésre. A méltán híres szegedi halászlé hatalmas üstökben gőzölögve vonzza minden évben a halkedvelők ezreit. A háromnapos programsorozat pontos leírása ugyan még várat magára, de a megszokott magas színvonal garantált.

 

Őszi Ászok Fesztivál

A szegedi halfesztivál után Ráckevére is ellátogathatsz, ugyanis szeptember 16-17 között az igazi ászokat ünnepeljük itt. A vadászok, halászok, borászok, horgászok ünnepén a környék gasztronómiáját mutatják be kulturális programokkal egybekötve. Halászléfőzés, borvásár, vadétel-bemutató, horgászverseny, színpadi előadások, kézműves és kirakodóvásár, kisállat bemutató várja az érdeklődőket.

 

Siófoki Halfesztivál

Nyár után sem kell lemondanod a fesztiválélményekről! A Siófoki Halfesztivál október 6-8. között kerül megrendezésre, idén a jubileumi 10. születésnapját ünnepelve. A gasztrokalandok mellett koncertek, gyerekprogramok és vásár várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Melyik fesztivállal bővült a listád? Van olyan kevésbé ismert esemény, amit ajánlanál horgásztársaidnak? Írd meg nekünk!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák