Cikkeink

Filmet nézni szeretünk. Mit ad Isten, horgászni is. E két szenvedélyt is lehet művelni egyszerre – és itt nem arra gondolunk, hogy a csónakba vidd be a TV-t. Viszont vannak bizonyos filmek, amelyek meghozzák a kedvet a horgászathoz.

A bojlis horgászat sikerét a megfelelő felszerelés nagyban meghatározza. A bojlis szett előnyeiről, alkotóelemeiről, a választás szempontjairól olvashatsz.

A jól összeválogatott felszerelés nagyon fontos a feeder horgászat során. A feeder szett előnyeiről, tartozékairól olvashatsz az alábbiakban.

Ükapáink gondolatai között bizonyára ritkán kerültek elő olyan kérdések, hogy “vajon milyen merítő fejet válasszak a holnapi horgászathoz?” 

Annak végiggondolása nem igényel különösebb horgászati ismereteket, hogy a horogra akadt halat ki kell juttatnunk a vízből a horgászat sikeréhez. Erre alkalmas eszközünk a merítőháló.

A method kosár az etetőkosarak egyik típusa. Ismertető célú cikkünkben megtalálhatod az eszközzel és a használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Az etetőkosár nagyon fontos eszköz a horgászat során. Ebben a cikkünkben a rendeltetéséről és számos különböző típusáról találhatsz hasznos információkat.

A megfelelő feeder kosár kiválasztása nem könnyű feladat, mert rengeteg féle formában és méretben lehet kapni. Ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani a kosarak közötti eligazodásban. 

Horgász ajándék... jelképes legyen? Konkrét eszköz? "Az univerzális megoldás"? Most adunk néhány tippet, ami segít a legjobb ajándék kiválasztásában.

Cikkünkben a pergetést mutatjuk be. Mennyibe kerül egy pergető bot és egy orsó? Mire figyelj a felszerelés kiválasztásakor? A válaszokat itt találod.

Soron következő cikkünkben kezdő horgászoknak szeretnénk segítséget adni abban, hogy milyen horgász táska kellhet egy rendezett peca során.

Vízparti kirándulások nagyon sokszor több naposra kerekednek. Ilyenkor rengeteg felszerelést kell magunkkal vinni, hogy a vágyott kényelem ne maradjon el, ilyen többek között a horgászágy is. Vajon megéri-e beruházni rá?

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés