Cikkeink

A halakat sokféleképp szeretjük: rántva, sütve, levesben. Ám van egy elkészítési mód, amely bejöhet, főleg a gyerekkori önmagunknak: a halak mesékben. Cikkünkben három mesét szedtünk össze.

Álmaink közül is néhány így néz ki: sellők unikornis szarvval, beszélő házak. Nem sok mindent lehet az ilyesmi képekkel kezdeni. Viszont mi a helyzet, ha halakkal álmodunk? Nézzük meg, mit jelent egy horgász számára, ha halak jelennek meg az „álmosprojektoron”!

Filmet nézni szeretünk. Mit ad Isten, horgászni is. E két szenvedélyt is lehet művelni egyszerre – és itt nem arra gondolunk, hogy a csónakba vidd be a TV-t. Viszont vannak bizonyos filmek, amelyek meghozzák a kedvet a horgászathoz.

A bojlis horgászat sikerét a megfelelő felszerelés nagyban meghatározza. A bojlis szett előnyeiről, alkotóelemeiről, a választás szempontjairól olvashatsz.

A jól összeválogatott felszerelés nagyon fontos a feeder horgászat során. A feeder szett előnyeiről, tartozékairól olvashatsz az alábbiakban.

Ükapáink gondolatai között bizonyára ritkán kerültek elő olyan kérdések, hogy “vajon milyen merítő fejet válasszak a holnapi horgászathoz?” 

Annak végiggondolása nem igényel különösebb horgászati ismereteket, hogy a horogra akadt halat ki kell juttatnunk a vízből a horgászat sikeréhez. Erre alkalmas eszközünk a merítőháló.

A method kosár az etetőkosarak egyik típusa. Ismertető célú cikkünkben megtalálhatod az eszközzel és a használatával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Az etetőkosár nagyon fontos eszköz a horgászat során. Ebben a cikkünkben a rendeltetéséről és számos különböző típusáról találhatsz hasznos információkat.

A megfelelő feeder kosár kiválasztása nem könnyű feladat, mert rengeteg féle formában és méretben lehet kapni. Ebben a cikkben szeretnénk segítséget nyújtani a kosarak közötti eligazodásban. 

Horgász ajándék... jelképes legyen? Konkrét eszköz? "Az univerzális megoldás"? Most adunk néhány tippet, ami segít a legjobb ajándék kiválasztásában.

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés