Cikkeink

Horgász ajándék... jelképes legyen? Konkrét eszköz? "Az univerzális megoldás"? Most adunk néhány tippet, ami segít a legjobb ajándék kiválasztásában.

Cikkünkben a pergetést mutatjuk be. Mennyibe kerül egy pergető bot és egy orsó? Mire figyelj a felszerelés kiválasztásakor? A válaszokat itt találod.

Soron következő cikkünkben kezdő horgászoknak szeretnénk segítséget adni abban, hogy milyen horgász táska kellhet egy rendezett peca során.

Vízparti kirándulások nagyon sokszor több naposra kerekednek. Ilyenkor rengeteg felszerelést kell magunkkal vinni, hogy a vágyott kényelem ne maradjon el, ilyen többek között a horgászágy is. Vajon megéri-e beruházni rá?

Praktikus, stabil bottartó eszközt keres horgászathoz? Cikkünk témája a rod pod és a tripod, melyek jó szolgálatot tesznek pecázás közben.

Egy horgász szett beszerzése manapság nem nehéz feladat. Eszköz beszerzésre horgász bolt, vagy horgász webshop is megfelelő választás.

Tapasztalt horgászokkal készítettünk interjút a ponty horgászat kapcsán. Milyen felszereléssel érdemes belevágni és hol? Milyen dokumentumokra lesz szükség?

Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés