Cikkeink

Belekóstolnál az édes pontyozó életbe, de nem tudod hogyan vágj bele? Elvesztél a rengeteg bot, orsó és kiegészítő között? Minden kezdet nehéz… Ne aggódj, mi segítünk!

Minden nagy fogás mögött áll egy horgász, akinek rengeteg időbe és fejtörésbe telt, hogy megtalálja a tökéletes zsinórt... A zsinór-rengetegben könnyű elveszni.

Az ősz a ragadozókra horgászók legintenzívebb időszaka. A ragadozó halak ekkor készülnek fel a télre, sokkal óvatlanabbak és éhesebbek.

Vannak olyan szempontok, amelyek kombinációja hihetetlen eredményt hozhatnak a horgászatban, de teljes sikertelenséget is. 13+1 tényező, amik befolyásolhatják a halak kapókedvét.

Pergető, legyező vagy távdobó orsó? Első- vagy hátsófékes? Talán nyeletőfékes? Harcsázáshoz külön orsót érdemes választani? Mikor és hogyan használjuk őket?

A fenekező horgászat a legnépszerűbb horgászmódszer a magyar horgászok körében. Ez nem is csoda, hiszen kényelmes és praktikus technika. 

A nyár sláger étele a lángos mellett, a legtöbb balatoni büfében beszerezhetjük. De vajon a magyar hekk csak mítosz vagy tényleg létezik?

A kapás a csalin is múlik, nem csak a technikán. Voltaképp a csali az első szűrője a sikernek. Nézzük meg, milyen csalit használjunk ragadozó és békés halakhoz!

Nem a méret a lényeg. De cikkünkben igen. Három olyan halat mutatunk, akikről gyakran szólnak mitológiák és horrorfilmek.

Webshopunk új rovatában olyan termékeket ajánlunk, amelyek egy ravasz horgász alapvető kellékei kell, hogy legyenek! Nézzük meg, mi köze is James Bondnak és a horgászatnak egymáshoz!

A halakat sokféleképp szeretjük: rántva, sütve, levesben. Ám van egy elkészítési mód, amely bejöhet, főleg a gyerekkori önmagunknak: a halak mesékben. Cikkünkben három mesét szedtünk össze.

E|PECA Horgász Webáruház

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft-tól
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák