Cikkeink

A kapás a csalin is múlik, nem csak a technikán. Voltaképp a csali az első szűrője a sikernek. Nézzük meg, milyen csalit használjunk ragadozó és békés halakhoz!

Nem a méret a lényeg. De cikkünkben igen. Három olyan halat mutatunk, akikről gyakran szólnak mitológiák és horrorfilmek.

Webshopunk új rovatában olyan termékeket ajánlunk, amelyek egy ravasz horgász alapvető kellékei kell, hogy legyenek! Nézzük meg, mi köze is James Bondnak és a horgászatnak egymáshoz!

A halakat sokféleképp szeretjük: rántva, sütve, levesben. Ám van egy elkészítési mód, amely bejöhet, főleg a gyerekkori önmagunknak: a halak mesékben. Cikkünkben három mesét szedtünk össze.

Álmaink közül is néhány így néz ki: sellők unikornis szarvval, beszélő házak. Nem sok mindent lehet az ilyesmi képekkel kezdeni. Viszont mi a helyzet, ha halakkal álmodunk? Nézzük meg, mit jelent egy horgász számára, ha halak jelennek meg az „álmosprojektoron”!

Filmet nézni szeretünk. Mit ad Isten, horgászni is. E két szenvedélyt is lehet művelni egyszerre – és itt nem arra gondolunk, hogy a csónakba vidd be a TV-t. Viszont vannak bizonyos filmek, amelyek meghozzák a kedvet a horgászathoz.

A bojlis horgászat sikerét a megfelelő felszerelés nagyban meghatározza. A bojlis szett előnyeiről, alkotóelemeiről, a választás szempontjairól olvashatsz.

A jól összeválogatott felszerelés nagyon fontos a feeder horgászat során. A feeder szett előnyeiről, tartozékairól olvashatsz az alábbiakban.

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!

100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák

Keresés