Cikkeink

Már téged is hívogat a part, igaz? A tavasz első napsugarai minden télen pihenő horgászban felébresztik az ösztönt: HORGÁSZNOD KELL! MOST! 

A horgász dobozok a pecás legféltettebb kincsei, alaptartozékok a horgászathoz. Szinte olyanok, mint a női táska (természetesen nem olyan legendásak), minden szükséges aprócikk beléjük fér.

Ha már úgyis új év van, és mindenki duzzad az energiától, miért ne hódolhatnánk kedvenc szenvedélyünknek? A horgászattal kapcsolatban az egyik legősibb sztereotípia, hogy nyáron, jó időben űzzük. Ücsörgünk egy hideg sörrel a kezünkben, és élvezzük a sok kapást. Ez rendben is van így, de a januári horgászatnak is megvan a maga bája.  

A legkedveltebb hazai ragadozó halak sorozatunk első részében már megismerkedhettél három könyörtelen vadásszal.  A második részben folytatódnak az izgalmak! Mutatjuk a legnépszerűbb ragadozókat! 

A vizeink hőmérséklete egyre csökken, a halak étvágyával együtt. Ilyenkor nem csak a technikán és a felszerelésen kell változtatni, a csalizás okozhatja a legnagyobb fejtörést.

Belekóstolnál az édes pontyozó életbe, de nem tudod hogyan vágj bele? Elvesztél a rengeteg bot, orsó és kiegészítő között? Minden kezdet nehéz… Ne aggódj, mi segítünk!

E|PECA Horgász Webáruház

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft-tól
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák