CikkeinkA balatoni horgászat fortélyai

Ha nyár, akkor Balaton! Na de nem Te csobbanhatsz a magyar tenger hullámaiban, a horgászfelszerelésednek is kijár a vakáció!

Vonz a végtelen kékség, a hatalmas fogások víziója és hajt a kalandvágy? A világ “legédesebb tengerén” új kihívásokkal találkozhatsz, fejlesztheted a horgász művészetedet! Nincs más dolgod, mint elolvasni a cikkünket majd elindulni Magyarország egyik legszebb horgászparadicsomához, a Balatonhoz!

 

Miért felejthetetlen élmény a balatoni horgászat?

Hogy miért pont a Balaton? 600 négyzetkilométernyi, 77 km hosszúságnyi és 7,7 km szélességnyi kalandról beszélünk! A fürdőzés mellett a horgászatot sem kell elfelejtened, ha a Balaton a nyári úticélod, a fürdőruha mellett a horgászfelszerelés is helyet kaphat a táskádban. A nappali balinozás, az éjszakai süllőzés, az akár egész napos pontyozás tökéletes helyszíne a magyar tenger. Szervezz közös családi horgászatot, vagy baráti horgásztúrát, tarkítsd különféle programokkal az ott tartózkodásodat, hidd el felejthetetlen élményekkel fogsz gazdagodni!

Ugyan a horgászhelyek megtalálását megnehezíti a rengeteg privát strand és szálloda, de mi talán segíthetünk ezen a problémán. Olvass tovább!

 

Hol vetheted be a csalid, ha balatoni horgászatot tervezel?

A “Miért?” kérdésre ennyire egyszerű volt a válasz. A “Hol?” és “Hogyan?” már egy kicsivel több fejtörést igényel. Szerencsére sokan gondoltak már a balatoni horgászokra, mi pedig hálával tartozunk nekik! EZEN AZ OLDALON például megtekintheted a Balatoni Horgászturisztikai Adatbázist! Minden fontos infót megtalálsz az adott horgászhelyről vagy partszakaszról, ráadásul még útvonalat is tervezhetsz vele!

FIGYELEM! Hihetetlenül fontos, hogy mielőtt beállítanád a Balatont a GPS-en és a legjobb horgászfelszereléseiddel autóba ülnél, hogy felfedezd a magyar tengert, végezz egy kis kutatómunkát! Mindenképp nézz utána, hogy a kitűzött partszakasznak, horgászhelynek milyen szabályai vannak, szükséges-e napijegy, milyen korlátozások vannak! Érdeklődj ismerősöktől, barátoktól, horgásztársaktól a balatoni tapasztalataikról, fogadd meg a tanácsaikat! Csak akkor vesd be a csalidat a habok közé, ha meggyőzödtél arról, hogy teljesen szabályosan jársz el!

 

Már el is kezdted tervezni a balatoni túrádat? Webáruházunkban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a balatoni horgászat során! Fedezd fel a magyar tengert, szerezz felejthetetlen horgászélményeket!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák