CikkeinkA halradar használata - Legyél okos horgász!

Nem veted meg a technikát a vízparton sem? Tudjuk, hogy mire van szükséged! 

Ahhoz, hogy a horgász a lehető legjobb formáját tudja nyújtani, be kell szereznie egy halmágnes halradart. Megkönnyíti a halfogást és boldog perceket okoz a használóinak. Biztosak vagyunk abban, hogy rengeteg horgász barátunk hosszú ideje dédelgeti azt az álmot, hogy beszerez egy halradart és a stég császárává válik a segítségével. Ha Te is bezsebelnéd ezt a címet idén, olvasd el cikkünket és tudj meg többet a halradar használatáról!

 

Halradar kisokos

A halradar sok esetben megkönnyíti a horgászok dolgát, és nagyobb lehet az esély halak kifogására. Ezért fontos, hogy minőségi halradart válasszunk.

Ez a nem mindennapi eszköz amatőr és profi horgászok számára is kiváló. Segít a halak helyének felkutatásában, a vízmélység meghatározásában, valamint halneveldék és egyéb különleges helyek megfigyelésében is. Sós vízben, folyóban és tavon egyaránt bevetheted! A halradar a szonár segítségével határozza meg a vízmeder szerkezetét és struktúráját, ebből adódóan a vízmélységet is. A szonár működését a hanghullám terjedése segíti elő. A hanghullámok kibocsátása után a visszaverődés idejéből állapítja meg a halak nagyságát és távolságát.

 

Hogyan használd a halradart?

A halradarok működését az egyik legkiválóbb termékünkkel, az Energo Team outdoor színes kijelzős vezeték nélküli halradarjával szeretnénk ismertetni.

Az elemtartó fedél eltávolítása után helyezd be 4 db AAA elemet. A fedél összecsukásakor ügyelj a pontos záródásra! A power gomb megnyomásakor a készülék bekapcsol. Kikapcsoláskor a gombot 3 mp-ig tartsuk nyomva. A funkciók beállítása a setup gomb megnyomásával történik. A vezeték nélküli halradar 4-es szintű vízállósággal van ellátva. A működési hőmérséklete -10°C-tól 50°C-ig. Hatótávolsága pedig 100 méter!

 

A halradar kijelzője

A kijelző felső sorában megtekintheted a rádiójel erősségét, ki/bekapcsolhatod az energiatakarékos üzemmódot, a halriasztó funkciót és a háttérvilágítást. Emellett megjelenik az eszköz töltöttségi szintje és a vízmélység számokban kifejezve.

Amikor a radar halat észlel, megjelenik egy hal ikon a kijelzőn. A mellette lévő oszlop segítségével meghatározható a hal helyzete és mélysége is. Hínár jelzés esetén a szonár vízinövényt észlel. Fenék kontúr megjelenése jelenti a víz fenekén megjelenő köveket, töréseket, amikre nem árt odafigyelned a horgászat során.

 

Járj Te is sikerrel a fogások terén és élvezd a szeretteid elismeréseit. Látogass el webshopunkba és szerezd be a horgászáshoz elengedhetetlen kellékeket. Köszönjük, hogy olvastál, kísérd figyelemmel a következő cikkeinket is. 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák