CikkeinkA kíméletes horgászat kötelező kellékei

Nem (csak) a hiánytalan, profi felszerelés, a szuper csalik és a különböző kiegészítők tesznek igazi sporthorgásszá:

a gondolkodásmódod, a környezetedhez és a természethez való viszonyulásod, valamint a halakkal való bánásmód is rengeteget nyom a latban! A kíméletes horgászat minden tekintetben hatalmas fókuszt élvez. Az ehhez megfelelő kiegészítők és felszerelések nemcsak a halak egészségét szolgálják, hanem Neked is pluszt adnak! Büszkén gondolhatsz vissza horgászkalandjaidra, ahol a legsportszerűbben jártál el.

 

Pontymatrac - a biztos pont

A pontymatrac egy hihetetlenül hasznos és szükséges eszköz, amely segít a halakat kíméletesen kezelni. A pontymatracok általában vastag, puha anyagból készülnek, amely megvédi a halakat a sérülésektől. Ezzel a kellékkel biztosíthatod, hogy a halak ne essenek a földre vagy sebesüljenek meg, hanem egy védett környezetben maradjanak. Ha megörökítenéd a fogást, érdemes pontymatrac felett tartanod a halat a kép elkészüléséig, hogy elkerüld a baleseteket.

 

Pontybölcső - a pontymatrac testvére

A pontybölcső - a pontymatrachoz hasonlóan - fontos eszköz. A pontybölcsők általában könnyű és tartós anyagból készülnek, amely megakadályozza a sérüléseket. Különösen fontosak a nagyobb halak esetében, hogy biztonságosan és kíméletesen kezelhesd őket a visszaengedésig.

 

Száj- és sebfertőtlenítő - a horgászláda kötelező eleme

A száj- és sebfertőtlenítők kulcsfontosságúak a halak biztonságos kezeléséhez. Az ilyen fertőtlenítők segítenek megelőzni a fertőzéseket és kezelik a sebeket a halak testén, száján. A horog ütötte sebek, elveszített pikkelyek és nyálkahártya sérülések kezelése minden sporthorgász kötelessége!

 

Szerezz be minden szükséges eszközt és kiegészítőt az Epeca webáruházában a sikeres és kíméletes horgászathoz!

 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák