CikkeinkA legkapósabb műcsalik az Epeca kínálatából

Ha valaha is rablóhalas horgászatra adtad a fejed, akkor tudod, hogy a megfelelő műcsalik kiválasztása kulcsfontosságú. 

A ragadozók sikeres horogra kerítéséhez a legjobb darabot kell kiválasztanod. Ezért vagyunk itt mi! Most a legjobb műcsalikat vettük le a polcunkról, hogy megkönnyítsük a döntést. Olvass többet a webshopunkban található legnépszerűbb gumihalakról, twisterekről, wobblerekről, műlegyekről, körforgókról és támolygó villantókról!

 

Magic Shad gumihalak

Remek megoldások, ha kifjezetten csuka vagy süllő a célhalad. A Magic Shad gumihalak teste rákfélék aromáját tartalmazza, így ellenállhatatlan a ragadozók számára. Hideg vízben is kapós csalik, nézz szét a különböző formák és színek között!

 

Salmo Wobbler Hornet

Ismerkedj meg az egyik legnépszerűbb wobblerekkel! A Salmo család a Hornet típus legkelendőbb változata, ez nem is csoda. Méretüket tekintve nem nagyok, mégis hihetetlenül eredményesen horgászhatsz vele. Kis súlyuk ellenére megfelelő felszereléssel jól dobhatók. Többféle méretben és terelőlemezzel, úszó, süllyedő és mélyretörő kivitelben is kaphatók. A pisztráng, sügér, csuka, balin, domolykó nagy kedvencei.

 

Popper frog

Csodálatos kombinációja a popper és béka típusú műcsaliknak, azok minden jó tulajdonságával. A gumibékák élethű alakja és mozgása gyorsan felkelti a ragadozók érdeklődését, garantáltan kapitális fogásokkal gazdagodhatsz a segítségükkel. A homorú fej jelentős mennyiségű vizet mozgat meg, ennek köszönhető a jellegzetes hangja, ami tovább fokozza a halak figyelmét. Különösen hatékony a nyári időszakban, a sügérnél, a csukánál és a balinnál is népszerű lehetsz vele.

 

Csomagban jobban megéri!

A Kamasaki Super Lure Set ellenállhatatlan a ragadozók számára! Látványban és hatékonyságban sem utolsó ez a szett. Sokoldalú és univerzális pergető szettről beszélünk, mely balinozáshoz és csukázáshoz is remek választás.

A Bomb! gumihal szett a Hypno leghipnotikusabb műcsali szettje. A kifinomult arányoknak és a tökéletes színezésnek köszönhetően, ezek a túlméretes gumihalak a legfejlettebb eszközök a kapitális halak fogására.

A Natural wobbler szettel sem maradhat el a siker! a Kamasaki összeállítás négy fogós, feltűnően színes modellt kínál a horgászat szerelmeseinek. Az éjszakai horgászat megmentőiről beszélünk! Egy csukát, süllőt és balint sem hagynak hidegen.

A Kamasaki Fly Set 12 darab előkötött műléggyel kedveskedik a ragadozókra horgászóknak. Minőségi kialakítás és kapós színek egy csomagban.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák