CikkeinkA mágnes horgászat alapjai- Ha valami újra vágysz!

Horgászni nem csak horgászbottal és halra érdemes… 

A víz mélye rengeteg érdekességet és izgalmat rejt, két kapás között fel is térképezheted! Fedezd fel a kincseket mágneses horgászattal! Na de milyen felszerelés szükséges a mágnes horgászathoz és mk azok a szempontok, amikre extrán figyelni kell? Olvass tovább és tudj meg mindent!

 

Milyen felszerelés szükséges a mágnes horgászathoz?

A mágnes horgászathoz nem kell rengeteg felszerelést beszerezned. Szükséged lesz mágnesre, csavarra, kötélre és sok-sok lelkesedésre. Szerencsére mindezt szettben is beszerezheted. Webáruházunkban kezdő és haladó szintű szetteket is találsz, sőt igazán egy csajos szettet is beszerezhetsz.

Különböző horgász mágnesezési technikák vannak: fel és le módszer, dobás és húzás módszer, dobás, húzás és járás módszer. Ezeket a technikákat a vízterület, az esetleges akadályok és a kapások gyakorisága alapján kell megválasztanod.

 

Extra tippek mágnes horgászathoz

  • Győződj meg arról, hogy nincsenek helyi törvények, amelyek tiltanák a mágneses horgászatot. Kérdezz körbe az ismerőseidnél és beszélj a hely, tó vagy folyószakasz üzemeltetőjével. Érdeklődj, hogy vannak-e horgásztársaid a hely közelében, akiket esetleg zavarhatsz a mágnes horgászattal.
  • A kifogott tárgyakat sose dobd vissza! Minden kifogott tárgyat gyűjts össze egy vödörben vagy ládában, még akkor is, ha számodra értéktelenek. Később helyezd el őket a megfelelő szelektív kukában, vagy a megfelelő szemétlerakó helyen.
  • Tanulj meg egy profi csomózási technikát, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések nagy fogások esetén.
  • Kísérletezz a mágnesezési technikákkal, bátran váltogasd őket horgászat közben!

 

Túlteng benned a kalandvágy? Elő a mágnes horgász szetteddel és irány a part! Webáruházunkban beszerezhetsz minden szükséges felszerelést!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák