CikkeinkA pontos etetés titka

Ha mesteri szintre szeretnéd fejleszteni a horgászatot, rá kell jönnöd a pontos etetés titkára!

Minél pontosabb, annál jobb! Nagy fejtörést okozhat és az eredmények is elmaradhatnak, ha nem megfelelő az etetés horgászatkor. Na de ez nem olyan ördögtől való dolog, megfelelő felszereléssel, kiváló minőségű etetőanyaggal és sok gyakorlással a pontos etetés nem csak álom lesz! Cikkünkben olyan tippeket adunk, amiket a következő horgászatodkor már ki is próbálhatsz!
 

Etetőkosár - A pontos etetés alapja!

Minél pontosabban és jobban tudod kivitelezni az etetést, annál sikeresebb lehet a horgászatod. Ez egyértelmű. Az, hogy ezt hogyan tudod véghezvinni, már nem ilyen egyszerű. Napjainkban már számtalan etetési módszer lehetséges, de nem kell nagy, bonyolult és drága felszerelésre gondolnod! Praktikus és minőségi termékekkel és gyakorlással elsajátíthatod a tökéletes technikát. 

Az etetőkosarakkal már sokszor találkozhattál, sőt lehet, hogy lelkes használójuk is vagy. Szinte nincs olyan horgász, aki ne használt volba már etetőkosarat pecás pályafutása során. Ebből a termékből is millió féle létezik, sok formából, kivitelezésből válogathatsz. A titok ennél a megoldásnál a bordázottságban és az etetőanyag keménységében keresendő. Meg kell találnod a stílusodhoz és a kedvenc etetőanyaghoz passzoló kosarat! Webáruházunk polcain van miből válogatni. :) A nagyobb etetések az etetőrakétát ajánljuk. 
 

Milyen legyen a bot? 

A botválasztás az etetőkosár nagyságán, súlyán és a meghorgászni kívánt terület hosszán múlik.

Kifejezetten távolsági horgászatra alkalmas botok között érdemes kutakodnod. Hihetetlenül megkönnyítik a pontos célzást és az etetőanyag megfelelő helyre juttatását. 
 

Milyen legyen az orsó?

Az orsó milyenségére is fektess hangsúlyt! Legyen strapabíró, ellenálljon az akadályoknak es birkózzon meg a nagyobb fogásokkal! Végülis ilyen minden horgász álomorsója, nem igaz? 
 

A dobás technikája

Amin minden múlik: a helyes dobótechnika elsajátítása! Rögzítsd a zsinórt az orsó dobján lévő zsinórrögzítő klipszbe, ha megvan a megfelelő távolság, hely és irány. A zsinór rögzítése után minden dobásod egy fix helyen fog landolni. 

 

Találd meg a tökéletes horgászhelyet, a megfelelő vízmélységgel és fogd ki az összes pikkelyest! Szerezd be felszerelésed webáruházunkból!

Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák