CikkeinkA tökéletes pergető kiegészítők: egy lépéssel közelebb a sikerhez!

Mitől lesz egy pergetés igazán tökéletes? 

A tapasztalattól, a technikától és persze a helyes kiegészítőktől! Engedj meg egy rövidke termékajánlót, hogy a következő kalandod még emlékezetesebb legyen!

DELPHIN ATAK! Quick pergető táska – A praktikus társ rövid kiruccanásokhoz

A Delphin Atak! Quick pergető táska egy kompakt társ, ami szinte hívja az embert egy kis horgászkirándulásra. Minden részletét úgy alakították, hogy a legjobb barátod legyen, akkor is ha csak pár órára ugrasz ki a vízpartra. Tökéletesen szervezett belső, vállon hordhatóság és egy praktikus kialakítás, ami a csalik, apróságok, és a többi kiegészítő tárolását könnyebbé teszi. Egy igazi hűséges horgászcimbora!

Crossbody Delphin ATAK! Swift pergető hátizsák – Az aktív pergetők kedvence

Egy hátizsák, ami annyira sokoldalú, hogy bármerre is indulsz, ezt viszed magaddal. Pergetés közben könnyedén eléred benne minden kedvenc csalidat, és a különleges zseb-kialakításoknak köszönhetően mindig rendben tarthatod a felszerelésed. Egyszerű, gyors és hatékony – a tökéletes hátizsák minden pergető horgásznak.

KONGER Piros pergető kesztyű – A finom mozdulatok művészete

Pergetéskor a legapróbb mozdulatok is számítanak, és ebben a KONGER piros kesztyű a legjobb társad. Finoman követi a kezed vonalát, védi a bőrödet és pont azt a tapintást biztosítja, amire szükséged van. Mindezt pedig egy vagány, piros dizájnban!

KONGER Trout Bent Head – Az igazi nagy fogásokért

Nincs annál szebb pillanat, mint amikor egy nagy halat emelsz ki a vízből! A KONGER merítővel ez a pillanat még különlegesebbé válik. Robosztus, mégis elegáns, és minden méretű hal számára ideális, megbízható választás.

LURE CASE F – A legjobb csalik

Légy felkészült a legjobb pergető csalikkal! A Lure Case F készlete garantálja, hogy minden csalidnak meglesz a maga helye. Ráadásul a strapabíró dobozoknak köszönhetően a legdrágább darabjaid is biztonságban lesznek.

 

Az igazán kiváló kiegészítőkkel teheted felejthetetlenné a következő horgászkiruccanásodat. Az Epeca webáruházban minden megtalálható, ami a sikerhez kell! Vedd magad mellé ezeket a remek társakat, és hagyd, hogy a természet magával ragadjon. Horgássz, pihenj, élvezd!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák