KAMASAKI SUPER CARP APRÓCIKK SET "CLASSIC"

Készleten
Cikkszám: EF-12044-505
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap

1990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 12044-505
Kiszerelés: Kétoldalú doboz + kiegészítők
Méret: 95x62 mm
Típus: Carp Classic
Kamasaki Super Carp Classic - Aprócikk szett Általános pontyozó és bojlis horgászok részére összeállított aprócikkes csomag, egy praktikus dobozban szelektálva. A bot és orsó megvan a horgászathoz, de az utolsó egy méter, a szerelék elkészítése még kérdéses? Ha most ismerkedik a horgászat ezen vállfajával és a horgászcikkek tengerében még kissé labilisnek érzi magát, akkor ez a szett egy kitűnő megoldás lesz az Ön részére. A szett tartalma: - 1 db Kamasaki Superbox, összecsukható, 10 fakkos. Mérete: 95x62 mm (összecsukva) - 10 db Kamasaki Chinu-G horog, 1-es méretben - 4 db CXP Quick Change gyorskapocs, 4 db hozzá való gumihüvely - 5 db Horogbefordító - 10 db Pop-up csavar - 10 db Kamasaki 8-as méretű forgó - 10 db 6 mm-es gumigyöngy - 3 db Ólom klipsz, műanyag gumiharanggal - 8 db Lead Clips Tökéletes összeállítás akár egy kezdő pecához is! Már csak zsinórt és a szerelékhez illő ólmot kell választani a felszerelésre és indulhat a pontyhorgászat.

A KAMASAKI márkájú 'KAMASAKI SUPER CARP APRÓCIKK SET "CLASSIC"' egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretné megtapasztalni a kifinomultabb és hatékonyabb horgászat élményét. Ez az aprócikk készlet a horgászat minden szintjén hasznos eszköznek bizonyul, legyen szó akár kezdőről, akár tapasztalt horgászról.

A KAMASAKI SUPER CARP APRÓCIKK SET "CLASSIC" tartalmazza a legfontosabb eszközöket, amelyekre a horgászat során szükséged lehet. Az aprócikk készlet tartalmazza a következőket: 1 db ólom, 3 db forgó, 12 db horgászhorog, 1 db horogtű, 1 db bojli tű, 2 db bojli stopper, 6 db csúszó zsinórvezető, 20 db gumis horogvédő, 20 db csörlő és 1 db kis méretű tároló doboz. Minden eszköz a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, így biztos lehetsz benne, hogy horgászatod során nem kell aggódnod a felszerelésed minősége miatt.

Az ólom és a forgók segítenek abban, hogy a csalit a kívánt mélységbe juttasd, és az ne mozogjon el a vízben. A horgok a legjobb minőségű acélból készülnek, ami nemcsak tartósabbá, hanem hatékonyabbá is teszi őket. A horogtű, a bojli tű és a bojli stopper használatával egyszerűbbé válik a csalik felhelyezése a horogra, és a gumis horogvédők segítenek abban, hogy a horog ne maradjon a növényzetben vagy az aljzatban. A csörlők segítenek abban, hogy egyszerűbbé váljon a zsinórvezetés, és a tároló doboz pedig lehetővé teszi, hogy a felszerelésed rendben legyen tárolva.

A KAMASAKI SUPER CARP APRÓCIKK SET "CLASSIC" kis mérete miatt könnyen szállítható, így nem kell aggódnod azért, hogy sok helyet foglal a horgász táskádban. A termék méretei 12 x 10 x 3 cm, így kényelmesen elfér a horgásztáskádban.

Összességében a KAMASAKI SUPER CARP APRÓCIKK SET "CLASSIC" egy fantasztikus választás minden horgász számára. Ez az aprócikk készlet segíthet abban, hogy hatékonyabb és kifinomultabb horgászati élményt nyújtsunk magunknak. Ha ezt az aprócikk készletet választod, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű eszközöket kapod, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen a horgászatod.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.76

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák