K-KARP SILICONE TUBE 2m * 0,75mm, szilikon cső

Külső raktáron
Cikkszám: DM-190-30-100
Gyártó: K-KARP
Szállítás: 1-5 munkanap
900 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Szilikon cső szerelék készítéséhez. Anyaga rendkívül lágy és rugalmas. A színe tökéletesen alkalmas arra, hogy belevegyüljön a meder aljába.

Ha horgász vagy, akkor bizonyára tisztában vagy azzal, hogy milyen fontos szerepet játszik az apró részletekben való odafigyelés a sikeres halászat során. Az egyik ilyen apró, de nagyon fontos részlet a csalik és a horog közötti kapcsolat. Éppen ezért a K-KARP szilikon csője olyan termék, amire minden horgásznak szüksége van.

A K-KARP SILICONE TUBE 2m * 0,75mm, szilikon cső a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült. A cső hossza 2 méter, az átmérője pedig 0,75 mm. Ez a tökéletes méret a különböző méretű horoghoz való csatlakoztatáshoz, így mindig biztos lehetsz abban, hogy a csalid stabilan és biztonságosan van a horogon.

A szilikon anyagból készült cső nagyon rugalmas és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy nem csak könnyen illeszthető a horogra, hanem a halak erőteljes rángatása során sem fog eltörni vagy elszakadni. A cső anyaga nem csak tartós, hanem környezetbarát is, így hosszú évekig használhatod anélkül, hogy károsítanád a környezetet.

A K-KARP szilikon csöve teljesen átlátszó, így lehetővé teszi a horgásznak, hogy könnyen leellenőrizze a csalit és a horogot. Ez nagyon fontos, mivel így biztos lehetsz abban, hogy a csalid jól van rögzítve, és a halakat nem fogod elveszíteni.

A K-KARP SILICONE TUBE 2m * 0,75mm, szilikon cső a horgászok számára készült, és fantasztikus megoldást jelent a csalik és a horogok közötti kapcsolat biztosítására. A termék rendkívül tartós, környezetbarát és könnyen használható. Ha a horgászatban a részletekre is odafigyelsz, akkor a K-KARP szilikon csője olyan termék, amit mindenképpen be kell szerezned!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák