CXP METHOD GUM 0,80MM ÁTLÁTSZÓ

Külső raktáron
Cikkszám: EF-31600-086
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31600-086
Anyaga: Rugalmas gumi
Jellemző: Erőgumi
Kiszerelés: 10 m
Méret: 0,80 mm
Szín: Átlátszó
Terhelhetőség: 14,0 kg

Carp Expert Method Gum 10m

A halvesztések legfőbb okozója a túlságosan kemény horgászbotok és főzsinórok használata. Ennek minimalizálása érdekében került a boltok polcaira a Carp Expert Method Gum!

Még a legnagyobb összhanggal összeállított felszerelés is igényel némi plusz biztonságot.
A főzsinór és a horogelőke közé iktatott erőgumi egyfajta átmenetként szolgál, mely rugalmasságánál fogva minimálisra csökkenti az előke szakadását, ezáltal szinte minden megakasztott halat eredményesen a szákba tudunk terelni.

A bevágás során tompítja a horgászbot lendületét, ezáltal még a legfinomabb szájszerkezettel rendelkező keszegfélék is biztosan megakaszthatók.

Állóvízi és folyóvízi horgászat során is egyaránt hadra fogható, gondoljunk csak a vadabbnál vadabb márnák kirohanásinál mekkora segítséget jelenthet a tompító hatása. Többféle méretben és kétféle színben kerül forgalomba.

A CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,80MM ÁTLÁTSZÓ egy olyan termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálni. Ez a termék valóban elengedhetetlen eszköz lehet a horgászat során, hiszen számos előnnyel rendelkezik.

A CXP METHOD GUM 0,80MM ÁTLÁTSZÓ kiváló minőségű, strapabíró anyagból készült, amelynek köszönhetően hosszú ideig használható. Az átlátszó színének köszönhetően szinte láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak aggódni, ha a horog közelében látják.

A termék méretei is ideálisak a horgászathoz: a CXP METHOD GUM 0,80MM ÁTLÁTSZÓ 25 méter hosszú és 0,80 mm vastag. Ez a méret lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazkodj a horgászati körülményekhez, és könnyen használható a különböző módszerekhez.

A CXP METHOD GUM 0,80MM ÁTLÁTSZÓ egy olyan termék, amely megkönnyíti a horgászatot. A gumipólya használata lehetővé teszi a csalik és az etetőanyagok könnyű rögzítését, ami növeli a horgászat hatékonyságát. Az átlátszó anyag pedig azt jelenti, hogy a halak nem fognak gyanakodni a horog közelében, így nagyobb esélyed van a fogásra.

A CXP METHOD GUM 0,80MM ÁTLÁTSZÓ a CARP EXPERT márkájú termék, amely a horgászok számára készült. A gyártók szakértői a termék tervezésekor figyelembe vették a horgászok igényeit és szükségleteit, és olyan terméket hoztak létre, amely kiváló minőségű és hatékony a horgászat során.

Az ár-érték aránya is kiváló, és a termék könnyen beszerezhető az Epeca.hu oldalon. A horgászok számára azonban a legfontosabb az, hogy a CXP METHOD GUM 0,80MM ÁTLÁTSZÓ egy olyan termék, amely megbízható és hatékony a horgászat során. Ha szeretnél növelni a fogásaid számát, akkor érdemes kipróbálnod ezt a terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák