CXP METHOD GUM 0,80MM BARNA

Külső raktáron
Cikkszám: EF-31600-085
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31600-085
Anyaga: Rugalmas gumi
Jellemző: Erőgumi
Kiszerelés: 10 m
Méret: 0,80 mm
Szín: Barna
Terhelhetőség: 14,0 kg

Carp Expert Method Gum 10m

A halvesztések legfőbb okozója a túlságosan kemény horgászbotok és főzsinórok használata. Ennek minimalizálása érdekében került a boltok polcaira a Carp Expert Method Gum!

Még a legnagyobb összhanggal összeállított felszerelés is igényel némi plusz biztonságot.
A főzsinór és a horogelőke közé iktatott erőgumi egyfajta átmenetként szolgál, mely rugalmasságánál fogva minimálisra csökkenti az előke szakadását, ezáltal szinte minden megakasztott halat eredményesen a szákba tudunk terelni.

A bevágás során tompítja a horgászbot lendületét, ezáltal még a legfinomabb szájszerkezettel rendelkező keszegfélék is biztosan megakaszthatók.

Állóvízi és folyóvízi horgászat során is egyaránt hadra fogható, gondoljunk csak a vadabbnál vadabb márnák kirohanásinál mekkora segítséget jelenthet a tompító hatása. Többféle méretben és kétféle színben kerül forgalomba.

A CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,80MM BARNA egy kiváló minőségű és megbízható anyag, amelyet a horgászok használhatnak a legnehezebb körülmények között is. Ez a termék egy olyan szilikonból készült gum, amely nagyon erős és tartós, így könnyen megbirkózik a legnehezebb halakkal is.

Ez a termék különösen alkalmas a feeder horgászatra, és nagy előnye, hogy rendkívül rugalmas és könnyen illeszkedik a horgászat során használt különböző típusú etetőanyagokhoz. A CXP METHOD GUM 0,80MM BARNA kiváló tapadást biztosít, így könnyebben tudod bekapcsolni a horgot, és a halaknak is nehéz lesz megszabadulni tőle.

Az anyag vastagsága 0,80 mm, ami ideális azok számára, akik erős és tartós gumit szeretnének a horgászat során. A barna szín nem csak esztétikailag vonzó, hanem a vízben is jól látható, így könnyebben tudod követni a hal mozgását, és időben reagálni a kapásra.

Az anyag könnyen vágódnak, így könnyen illeszthetőek az etetőanyaghoz. A CXP METHOD GUM 0,80MM BARNA rendkívül erős és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog megrepedni vagy eltörni a horgászat során. Ez a termék egy nagyon jó befektetés a horgászok számára, mert a minősége és a tartóssága garantált.

Összességében a CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,80MM BARNA egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, aki szeretne erős és tartós gumit használni a horgászat során. A termék könnyen használható és illeszthető az etetőanyaghoz, és a vastagsága ideális a feeder horgászat során. A barna szín jól látható a vízben, és a tapadása nagyon erős, így könnyen be tudod kapcsolni a horgot. Ha szeretnél minőségi és megbízható gumit használni a horgászat során, akkor ne habozz, vásárold meg a CARP EXPERT CXP METHOD GUM 0,80MM BARNA terméket még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák