CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ

Külső raktáron
Cikkszám: EF-31600-099
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 31600-099
Anyaga: Rugalmas gumi
Jellemző: Erőgumi
Kiszerelés: 10 m
Méret: 1,00 mm
Szín: Átlátszó
Terhelhetőség: 17,5 kg

Carp Expert Method Gum 10m

A halvesztések legfőbb okozója a túlságosan kemény horgászbotok és főzsinórok használata. Ennek minimalizálása érdekében került a boltok polcaira a Carp Expert Method Gum!

Még a legnagyobb összhanggal összeállított felszerelés is igényel némi plusz biztonságot.
A főzsinór és a horogelőke közé iktatott erőgumi egyfajta átmenetként szolgál, mely rugalmasságánál fogva minimálisra csökkenti az előke szakadását, ezáltal szinte minden megakasztott halat eredményesen a szákba tudunk terelni.

A bevágás során tompítja a horgászbot lendületét, ezáltal még a legfinomabb szájszerkezettel rendelkező keszegfélék is biztosan megakaszthatók.

Állóvízi és folyóvízi horgászat során is egyaránt hadra fogható, gondoljunk csak a vadabbnál vadabb márnák kirohanásinál mekkora segítséget jelenthet a tompító hatása. Többféle méretben és kétféle színben kerül forgalomba.

A CARP EXPERT márka által készített CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ egy olyan kiváló minőségű horgászati termék, melynek előnyei bármely horgász számára meggyőzőek lehetnek. A CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ egy rendkívül tartós és megbízható horgászati eszköz, melynek használata sokkal eredményesebbé és hatékonyabbá teheti az összes horgászati tevékenységet.

A CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ egy olyan termék, mely kiváló minőségű anyagokból készült. Az átlátszó gumimateriál kiválóan ellenáll az időjárási viszonyoknak és az erős vízerejnek is, ami garantálja a hosszú távú használatát. A gumiméret 1,00mm, ami azt jelenti, hogy a CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ egy kiválóan vékony és könnyű horgászati eszköz, amely könnyedén megfoghatja az érzékeny halakat is.

A CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ rendkívül sokoldalú és rugalmas horgászati eszköz, amelyet bármilyen horgászati technikához használhatunk. A gumiméret és az átlátszó anyag együttesen lehetővé teszi, hogy a CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ szinte láthatatlan legyen a vízben. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet, amikor a halak nagyon érzékenyek és óvatosak, és inkább elkerülik a műcsalikat.

A CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ előnyei között szerepel az is, hogy könnyen és gyorsan cserélhető. Ha a gumit elhasználod, vagy megsérül, akkor egyszerűen csak cseréld ki, így nem kell új mélységbe merülnöd egy új horgászati eszköz beszerzése miatt. A CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ kiválóan alkalmas az összes feeder horgászati technikára, így bármilyen halat könnyedén megfoghatunk vele.

A CARP EXPERT CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ terméke egy olyan horgászati eszköz, amely számos előnnyel rendelkezik. Az átlátszó gumiméret és a rugalmas anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A gyors és egyszerű cserélhetőség pedig lehetővé teszi, hogy mindig készen állj a horgászatra. Ha szereted a feeder horgászatot, akkor a CXP METHOD GUM 1,00MM ÁTLÁTSZÓ egy olyan termék, amelyet érdemes kipróbálnod.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák