17mm Quantum Q-Snap XL steel 10darab ?0,70mm

Készleten
Cikkszám: ZB-6270005
Gyártó: QUANTUM
Szállítás: 1-5 munkanap
857 Ft 953 Ft

10% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Nem egy szokásos karabiner, hanem egy Snap, amire vakon hagyatkozhatunk! Erős rugóacélból készült hosszú, lefelé hejlított beakasztóval, ami a biztonságos beakadásért felelős. Röviden, egy karabiner, amire a legnagyobb terhelésnél is számítani lehet. Hatféle méretben kapható!

A Quantum Q-Snap XL steel 10darab 0,70mm vastag, 17mm átmérőjű horgászcsalihorog kiváló minőségű acélból készült, amely tartósságot és megbízhatóságot garantál minden horgász számára. Ez a termék ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik szeretik a kihívást és szeretnék megtalálni a legnagyobb halakat.

Az XL méretű horgokat kifejezetten a nagyobb halak fogásához tervezték, így a Quantum Q-Snap XL steel 10darab 0,70mm vastag horgok ideálisak a ragadozó halak, mint például a sügér, a csuka, a süllő és a ponty fogásához. Az XL méretű horgok nagyon erősek és tartósak, így könnyedén megbirkóznak a nagyobb halakkal is.

A Quantum Q-Snap XL steel 10darab 0,70mm vastag horgok kiváló minőségű acélból készültek, amely ellenáll az oxidációnak és a korróziónak, így hosszú élettartamot biztosítanak. A horgok széles körű alkalmazásra használhatóak, így a horgászok számos helyen és körülmények között használhatják őket.

A Quantum Q-Snap XL steel 10darab 0,70mm vastag horgokat kifejezetten a horgászok igényei szerint tervezték és gyártották, így a termék kiváló minőségű és megbízható. Az XL méretű horgok nagyobb teret biztosítanak a csalizáshoz, így a horgászok könnyen feltehetik a csalikat a horogra, és biztosan rögzítik azokat.

A termék 17mm átmérőjű, így ideális a nagyobb halak fogásához. Az XL méretű horgokat kifejezetten a nagyobb halak fogásához tervezték, így a Quantum Q-Snap XL steel 10darab 0,70mm vastag horgok ideálisak a ragadozó halak, mint például a sügér, a csuka, a süllő és a ponty fogásához.

Összefoglalva, a Quantum Q-Snap XL steel 10darab 0,70mm vastag horgok kiváló minőségű és megbízható termékek, amelyek ideálisak a nagyobb halak fogásához. Az XL méretű horgok nagyobb teret biztosítanak a csalizáshoz, és a kiváló minőségű acélból készültek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A termék 17mm átmérőjű, így ideális a nagyobb halak fogásához. A Quantum Q-Snap XL steel 10darab 0,70mm vastag horgok kiváló választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik szeretik a kihívást és szeretnék megtalálni a legnagyobb halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák