CS Behúzó Ólom 175gr

Készleten
Cikkszám: DM-CS-STUP705
Gyártó: CARP STAR
Szállítás: 1-5 munkanap
2365 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
damil.hu - Horgászoktól, horgászoknak

A CARP STAR márka egyik legjobb terméke a 'CS Behúzó Ólom 175gr', amelyet a horgászok körében rendkívül népszerűnek tartanak. Ez az ólom ideális választás minden horgásznak, aki szeretne hatékonyan és eredményesen halászni.

Az ólom mérete 175 gramm, ami tökéletes azok számára, akik szeretnek nagyobb távolságokra horgászni. Az ólom kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Az ólom kialakítása egyedülálló, ami lehetővé teszi a könnyű behúzást és a pontos dobást. Az ólom felülete sima, és a víz alatti világban is jól látható.

Az ólom előnyei közé tartozik a nagy pontosság, amely lehetővé teszi a horgászat hatékonyabbá tételét, valamint a nagy távolságokra való dobás lehetősége. Az ólom segít abban is, hogy a csali a kívánt mélységre süllyedjen, így a horgászok sokkal nagyobb eséllyel tudnak halat fogni.

Az ólom kialakítása miatt a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy az ólom elakad vagy megsérül a víz alatti akadályokban. Az ólom sima felülete és tartós anyaga biztosítja, hogy a horgászat a lehető legjobb legyen.

Az ólom nagy előnye, hogy könnyen használható, és minden horgász számára ajánlott. Az ólomot könnyen fel lehet szerelni, és az első használatkor is nagyszerű eredményeket érhet el minden horgász.

Összefoglalva, ha hatékony és eredményes horgászatra vágysz, akkor a CARP STAR 'CS Behúzó Ólom 175gr' a legjobb választás. Az ólom kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és könnyen használható. A nagy pontosság és a nagy dobótávolság lehetővé teszi a horgászat hatékonyabbá tételét, és nagyobb eséllyel tudsz halat fogni. Próbáld ki te is ezt a fantasztikus ólmot, és tapasztald meg a horgászat új dimenzióját!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák