Zebco Z-Carp Bloody Chicken piros/barna 16mm 1kg Etető Bojli

Készleten
Cikkszám: ZB-3706001
Gyártó: ZEBCO
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 1000 g [Egységár: 4 738 Ft/kg]
4738 Ft 5385 Ft

12% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

A Bloody Chicken már minden horgász számára ismert. Több éve folyamatosan hozza a halakat. Egy bojli, ami minden helyzetre alkalmas, legyen az rövid vagy hosszú időtartam, nyár vagy tél. A jó minőségű húskeverék miatt emésztő hatást vált ki a pontyokból, ezáltal serkentve az étvágyukat, ugyanakkor zsírtartalékkal is ellátja őket. Ez megmagyarázza a vonzerőt, illetve a kiváló fogásteljesítményt.

A Zebco Z-Carp Bloody Chicken piros/barna 16mm 1kg Etető Bojli egy olyan termék, melyet azok a horgászok fognak igazán értékelni, akik szeretnének nagyobb fogásokat elérni a vízben. Ez az etető bojli nemcsak szemet gyönyörködtető megjelenése miatt lesz vonzó a halak számára, hanem az íze miatt is. A piros és barna színek kombinációja, valamint a csirkehúsra emlékeztető íz, garantáltan felkelti majd a ragadozó halak érdeklődését.

A Zebco Z-Carp Bloody Chicken piros/barna 16mm 1kg Etető Bojli egy nagyon hatékony eszköz a nagyobb fogások eléréséhez, mivel erőteljes illata és íze van, amely vonzza a halakat. Az etető bojli magas minőségű összetevőkből készült, így biztos lehet benne, hogy a halak könnyen felszívják az általa kibocsátott tápanyagokat. A bojli 16mm méretű, így könnyen használható, és minden típusú halra hatékonyan működik.

A Zebco Z-Carp Bloody Chicken piros/barna 16mm 1kg Etető Bojli nagyon sokoldalú termék, amelyet bármilyen módon fel lehet használni. A legjobb eredményeket azonban akkor érhetjük el, ha a bojlit az etetőanyagunkkal együtt használjuk, hogy a halakat ne csak a bojli illata és íze, hanem az etetőanyagunk is vonzza. Így a halak jobban reagálnak majd az etetésre, és nagyobb esélyünk van a nagyobb fogásokra.

A Zebco Z-Carp Bloody Chicken piros/barna 16mm 1kg Etető Bojli nagyon könnyen használható, és ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretnének nagyobb fogásokat elérni. A bojli magas minőségű összetevőkből készült, így biztos lehet benne, hogy hatékonyan működik, és segít abban, hogy elérjük a kívánt eredményeket. A termék mérete 16mm, és 1kg-os csomagolásban kapható, így bőven elegendő lesz egy horgászat során.

Végső soron, a Zebco Z-Carp Bloody Chicken piros/barna 16mm 1kg Etető Bojli egy olyan termék, amely nagyon hatékonyan működik, és segít abban, hogy nagyobb fogásokat érjünk el a vízben. A bojli magas minőségű összetevőkből készült, és nagyon sokoldalúan felhasználható. A piros és barna színek kombinációja, valamint a csirkehúsra emlékeztető íz, garantáltan felkelti majd a halak érdeklődését. Ha szeretnéd fokozni a horgászélményt, és nagyobb fogásokat elérni, akkor a Zebco Z-Carp Bloody Chicken piros/barna 16mm 1kg Etető Bojli a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák