AQUA Garant Classic 2mm Etető Pellet

Készleten
Cikkszám: TM-AG540
Gyártó: AQUA GARANT
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 800 g [Egységár: 1 488 Ft/kg]
1190 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Extrudált, lassan süllyedő nevelő takarmány pontyok részére. Kiváló minőségű állati fehérje ellenőrzött minőségű sertésből. Halliszt, kizárólag kiváló minőségű. Halolaj a hús magas omega-3 tartalma érdekében. Az 1829/2003 EK rendelet szerint „nem génmódosított“ Összetétel: búza, repcepogácsa, gabona lepárlók, faba bab, állati fehérje,  vérliszt SD,  halliszt SP,  halolaj, repcemagolaj

Az AQUA Garant Classic 2mm Etető Pellet a horgászok számára készült, akik szeretnék a halakat egy olyan étellel vonzani, amelyet a halak imádni fognak. Ez a pellet kiváló minőségű összetevőkből készül, amelyek biztosítják, hogy a halak szívesen fogyasszák.

Ez a pellet kiváló minőségű halas és zöldséges összetevőket tartalmaz, amelyek megfelelően táplálják a halakat. A pellet mérete 2 mm, így ideális az apróbb halaknak. Ez a pellet könnyen felhasználható, így a horgászok nagyon szeretik.

Az AQUA Garant Classic 2mm Etető Pellet nagyon hatékony, mivel a halak azonnal vonzódnak hozzá. A pelletet vízbe dobva, azonnal elkezdi kibocsátani az illatanyagokat és a tápanyagokat, amelyek vonzzák a halakat. Ez a pellet kiválóan alkalmas a pontyféléknek, amelyek nagyon szeretik az ilyen típusú ételt.

Az AQUA Garant Classic 2mm Etető Pellet nagyon tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy hosszú ideig használhatják. Ez a pellet nem oldódik fel olyan gyorsan, mint más pelletfajták, így a horgászoknak kevesebb pelletet kell használniuk, ami pénzt takarít meg.

Az AQUA Garant Classic 2mm Etető Pellet kiváló minőségű összetevőkből készül, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy csak a legjobbat adják a halaknak. Ez a pellet nagyon hatékony, tartós és könnyen felhasználható, így ideális választás minden horgásznak.

A termék mérete 2 mm, amely ideális az apróbb halaknak. A pelletek mennyisége a csomagban 1 kg, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy egy egész napot eltöltsünk a vízparton. A termék ára nagyon versenyképes, így a horgászoknak nem kell sok pénzt költeniük az ételre.

Az AQUA Garant Classic 2mm Etető Pellet azért is kiváló választás, mert a horgászok számára könnyen elérhető. A termék minden horgászboltban megtalálható, így a horgászok könnyen beszerezhetik.

Összességében az AQUA Garant Classic 2mm Etető Pellet kiváló minőségű étel a halak számára, amely nagyon hatékony, tartós és könnyen felhasználható. Ez a pellet ideális választás minden horgásznak, aki szeretné vonzani a halakat és sikeresen horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.81

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák