Sensas 3000 Truites (pisztráng) 800g etetőanyag

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: SS-03941
Gyártó: SENSAS
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 800 g [Egységár: 2 625 Ft/kg]

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

3000 TRUITES Pisztráng - Aromás csali keverék, pisztráng és szajbling horgászatára, mikro pelyheket (csillámokat) tartalmazó, amelyek növelik vonzerejét.

3000 TRUITES FORMAGE - keverék, sajt aromával. Javasoljuk, hogy ne keverje, ne hígítsa, a csali enyhén előnedvesített, hogy megfelelő legyen vonzereje.

800 g kiszerelésben

A SENSAS márka az egyik legismertebb és legnépszerűbb horgászati márkák közé tartozik a világon. A Sensas 3000 Truites (pisztráng) 800g etetőanyag egy olyan termék, amelyet a horgászok körében különösen nagyra értékelnek. Az etetőanyag kifejezetten pisztrángok csalogatására készült, így kiválóan alkalmas ezen horgászfajta szerelmeseinek.

Az etetőanyag összetétele különleges, hiszen a pisztrángok számára kifejlesztett ízeket és illatokat tartalmaz. Az összetevőknek köszönhetően az etetőanyag nagyon hatékonyan csalogatja a pisztrángokat, így nagyobb eséllyel sikerül majd megragadni a kívánt zsákmányt.

Az etetőanyag mérete 800g, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy jelentős mennyiségű etetőanyaggal tudjuk ellátni a horgászhelyet. A termék könnyen kezelhető, és a horgászok számára nagyon egyszerű használni.

Az etetőanyag előnyei közé tartozik, hogy nagyon könnyen kezelhető, és a horgászoknak nem kell nagy mennyiségű etetőanyagot használniuk ahhoz, hogy sikeresen megragadják a pisztrángokat. Az etetőanyag kifejezetten a pisztrángok ízlésére és illatára készült, így hatékonyan használható a kívánt zsákmány megszerzése érdekében.

A termék kiváló minőségű összetevőkből készült, amelyeket a Sensas márkára jellemző precizitással válogattak össze. Az etetőanyag a horgászok számára kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy hatékonyan és eredményesen horgásszanak, és megragadják a kívánt zsákmányt.

Összességében elmondható, hogy a Sensas 3000 Truites (pisztráng) 800g etetőanyag egy olyan termék, amelyet a pisztrángokkal foglalkozó horgászok körében különösen nagyra értékelnek. Az etetőanyag kiváló minőségű összetevőkből készült, hatékonyan csalogatja a pisztrángokat, és nagyon könnyen kezelhető. A termék mérete elegendő ahhoz, hogy jelentős mennyiségű etetőanyag álljon rendelkezésre, és a horgászkalandokat sikeresebbé tegye. Ha te is szeretnél hatékonyan és eredményesen horgászni, akkor a Sensas 3000 Truites (pisztráng) 800g etetőanyagot mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák