GENLOG buzzer aroma fokhagyma

Készleten
Cikkszám: DF-GEN-LCB20
Gyártó: GENLOG
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 250 ml [Egységár: 7 320 Ft/l]
1830 Ft 1990 Ft

8% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A GENLOG buzzer aroma fokhagyma egy olyan halászati termék, amely a horgászok számára készült, hogy segítsen nekik azonosítani és vonzani a halakat a horogra. Ez az aroma fokhagyma ízű, amely lehetővé teszi a halak számára, hogy megtalálják a csalit, és azonnal bekapják.

Ez a folyékony aroma egy nagyon hatékony eszköz a horgászok számára, hogy vonzzák a halakat, és megkönnyítsék a fogást. A termék természetes összetevőkből készült, így biztos lehet benne, hogy környezetbarát és nem károsítja a halakat.

A GENLOG buzzer aroma fokhagyma egy nagyon könnyen használható folyadék, amelyet az etetőanyaghoz vagy közvetlenül a horogra lehet felvinni. Az aroma széles körben használható mindenféle horgászati ​​technikához, beleértve a bojli, pellet, spiccezés, feeder, és még sok más horgászati ​​stílusokat is.

Az aroma nagyon hatékony a halak vonzásában, és biztosítja, hogy azok éhesek legyenek, és szívesen bekapják a csalit. A fokhagyma ízű aroma rendkívül vonzó a halak számára, és segíti őket abban, hogy megtalálják a csalit még a legnehezebb helyzetekben is.

A termék mérete 50 ml, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy számos horgászati ​​alkalmat lefedjen. Könnyen tárolható és szállítható, így mindig kéznél lehet, amikor szükséges.

Az aroma használata rendkívül egyszerű, és nem igényel különleges tudást vagy tapasztalatot. Csak felvisszük az aroma a csalira vagy az etetőanyagra, és már készen is állunk a halászatra. Az aroma nagyon hatékony eszköz a halak vonzásában, és biztosítja, hogy a fogások száma megnövekedjen.

Összefoglalva, a GENLOG buzzer aroma fokhagyma egy nagyon hatékony halászati ​​termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A termék természetes összetevőkből készült, és biztonságos a halak számára. A fokhagyma ízű aroma nagyon hatékony a halak vonzásában, és biztosítja, hogy a fogások száma megnövekedjen. A termék könnyen használható, és 50 ml-es mérete elegendő ahhoz, hogy számos horgászati ​​alkalmat lefedjen. Ha szeretne nagyobb sikereket elérni a horgászatban, akkor a GENLOG buzzer aroma fokhagyma az Ön számára készült termék.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák