TopMix Előemésztett 1kg Kukorica

Készleten
Cikkszám: TM-TM584
Gyártó: TOPMIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 1000 g [Egységár: 990 Ft/kg]

990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Rendeld meg most!

A horgászat egy olyan tevékenység, amely nagy kihívást jelent mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára. A megfelelő csendes helyszín megtalálása, a megfelelő felszerelés kiválasztása és a legfontosabb, a megfelelő csali kiválasztása mind nagyon fontos tényezők. A TopMix márka egy olyan termékkel állt elő, amely segíti a horgászokat a halak csalogatásában, ez pedig a TopMix Előemésztett 1kg Kukorica.

A TopMix Előemésztett Kukorica egy olyan magmix, amely kiváló minőségű, természetes hozzávalókból készült. Az előemésztési folyamat során a kukorica könnyen emészthetővé válik, így a halak könnyen felszívhatják az összes tápanyagot. Ez a magmix különösen ajánlott olyan halak csalogatásához, mint a ponty, a kárász, a domolykó és a keszeg.

A TopMix Előemésztett Kukorica előnyei között találjuk a magasan emészthető fehérjék és szénhidrátok magas szintjét, amelyek hosszú ideig megőrzik az ízüket és a szagukat. Ez a magmix kiválóan alkalmas minden évszakban, és bármilyen típusú horgászathoz, beleértve a feeder, a match és a bojlis horgászatot is.

A TopMix Előemésztett Kukorica nagy előnye, hogy könnyen használható, és nem igényel előkészítést. Csak egyszerűen keverjük össze a vízzel, és már kész is a tökéletes csali. A termék mérete nagy előnye, hogy egy 1 kg-os csomagban érkezik, így elegendő mennyiséget tartalmaz a hosszabb horgászatokhoz is.

A TopMix Előemésztett Kukorica nagyszerű választás minden horgásznak, aki szeretné megkönnyíteni a halak csalogatását. Az előemésztési folyamat során a kukorica könnyen emészthetővé válik, így a halak könnyen felszívhatják az összes tápanyagot. A termék mérete nagy előnye, hogy elegendő mennyiséget tartalmaz a hosszabb horgászatokhoz is. A TopMix Előemésztett Kukorica kiváló minőségű, természetes hozzávalókból készült, és különösen ajánlott olyan halak csalogatásához, mint a ponty, a kárász, a domolykó és a keszeg. Hajtsunk tehát a vízpartra, és próbáljuk ki a TopMix Előemésztett Kukoricát!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák