Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 1kg tigrismogyoró

Külső raktáron
Cikkszám: SS-74212
Gyártó: STARBAITS
Szállítás: 1-9 munkanap
Súly: 1000 g [Egységár: 5 850 Ft/kg]

5850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Előre főzött, előkészített magvak. Az új előkészítési technológiának köszönhetően a magvak megtartják az összes szükséges tápanyagot, amelyek a normál főzési folyamat során elvesznek. Csak nyisd ki a zacskót és kezdj el horgászni! Minden magfajtát egyedi módszerrel készítenek el, hogy megőrizzék maximális vonzerejüket. Magfajta: ZÚZOTT TIGRISMOGYORÓ

A horgászat egy kihívásokkal teli sportág, ahol minden apró részlet számít. Azonban, ha van a kezünkben egy olyan termék, amely segít abban, hogy eredményesebb legyünk, akkor biztosan nem hagyjuk ki azt a lehetőséget. A STARBAITS márkájú 'Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 1kg tigrismogyoró' egy ilyen termék, amely biztosítja, hogy a horgászatunk sikeresebb legyen.

Ez a termék egy 1 kg-os csomag zúzott tigrismogyorót tartalmaz, amely kiváló minőségű és különleges ízvilággal rendelkezik. A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger tigrismogyoró kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnének valami különlegeset kínálni a halaknak.

Az előre aprított tigrismogyoró nagyon sokoldalú, amelyet bármilyen horgásztechnikához használhatunk. A felaprított mogyoró könnyen használható és könnyen kezelhető a horgászok számára. Az előre darált tigrismogyoró lehetővé teszi, hogy a horgászok egyedi keveréket állítsanak össze, amely megfelel a halak ízlésének és a horgászati körülményeknek.

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger tigrismogyoró kiváló minőségű termék, amely garantálja, hogy a halakat gyorsan és hatékonyan vonzzuk magunkhoz. Az előre darált tigrismogyoró úgy lett előállítva, hogy a halak könnyen megtalálják és könnyen fogyasztható legyen számukra. A termék különleges ízvilága vonzóvá teszi a halak számára, így biztosítva azt, hogy a horgászok nagyobb eséllyel fognak halat.

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger tigrismogyoró előnye az is, hogy nagyon gazdag tápanyagokban, amelyek elősegítik a halak növekedését és egészséges fejlődését. A tigrismogyoró magas fehérje- és olajtartalma segít az izomnövekedésben és az immunrendszer erősítésében. Emellett a tigrismogyoró gazdag ásványi anyagokban is, mint például a kalcium, a magnézium és a vas.

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger tigrismogyoró egy olyan termék, amely segít a horgászoknak abban, hogy sikeresek legyenek. A termék kiváló minőségű, ízletes és könnyen használható. A tigrismogyoró gazdag tápanyagokban és vonzó az íze miatt, így biztosítva azt, hogy a halak könnyebben és gyorsabban fogják elfogadni. A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger tigrismogyoró egy kiváló választás mindazok számára, akik sikeresebb horgászati eredményeket szeretnének elérni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák