Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró

Külső raktáron
Cikkszám: SS-74217
Gyártó: STARBAITS
Szállítás: 1-9 munkanap
Súly: 3000 g [Egységár: 5 430 Ft/kg]

16290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Előre főzött, előkészített magvak. Az új előkészítési technológiának köszönhetően a magvak megtartják az összes szükséges tápanyagot, amelyek a normál főzési folyamat során elvesznek. Csak nyisd ki a zacskót és kezdj el horgászni! Minden magfajtát egyedi módszerrel készítenek el, hogy megőrizzék maximális vonzerejüket. Magfajta: ZÚZOTT TIGRISMOGYORÓ

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró egy olyan termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a termék biztosítja a horgászok számára a megfelelő csalit, amely vonzza a halakat, és növeli a fogási esélyeket. A termék egy jó minőségű, zuzott tigrismogyoró keverék, amely ideális mindenféle hal horgászatához.

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró előnyei közé tartozik az, hogy a termék magas minőségű összetevőkből készül. A tigrismogyoró kiváló fehérje- és olajtartalmának köszönhetően nagyon vonzóvá teszi az étrendet kereső halak számára. A tigrismogyoró nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális aminosavakat, amelyek segítenek növelni a halak növekedését és az immunrendszerüket.

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró a tökéletes méretű kis darabokra van aprítva, így könnyen felhasználható a horgászközösség számára. A termék ideális mindenféle hal horgászatához, beleértve a ponty, a süllő, a keszeg és a csuka horgászatát is. A termék kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek vonzóvá tenni a halak számára, és növelik a fogási esélyeket.

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok biztosan nagyra értékelnek. A termék könnyen felhasználható, és ideális mindenféle hal horgászatához. A termék magas minőségű összetevőkből készül, amelyek segítenek növelni a fogási esélyeket, és vonzóvá teszik a halak számára. A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró a tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretné növelni a halak számát és méretét a fogások során.

A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró méretei 45 x 30 x 15 cm, így könnyen tárolható és hordozható a horgászatok során. A termék súlya 3 kg, amely elegendő mennyiség ahhoz, hogy a horgászok sok alkalommal felhasználhassák a terméket.

Végső gondolatként elmondható, hogy a Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok nagyra értékelnek. A termék magas minőségű összetevőkből készül, amelyek segítenek növelni a fogási esélyeket, és vonzóvá teszik a halak számára. A termék könnyen felhasználható, és ideális mindenféle hal horgászatához. A Starbaits Ready Seeds Chopped Tiger 3kg tigrismogyoró egy olyan termék, amelyet a horgászok biztosan használni fognak, mivel segítségével növelhetik a halak számát és méretét a fogások során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák