Starbaits Ready Seeds Ocean Tuna Spod Mix 1kg magmix

Készleten
Cikkszám: SS-72638
Gyártó: STARBAITS
Szállítás: 1-5 munkanap
Súly: 1000 g [Egységár: 2 265 Ft/kg]
2265 Ft 2490 Ft

9% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Előre főzött csalizó magvak fluo színben. Az új előkészítési technológiának köszönhetően a magvak megtartják az összes szükséges tápanyagot, amelyek a normál főzési folyamat során elvesznek. Csak nyisd ki és kezdj el horgászni! Minden magfajta egyedi módszerrel készítenek el, hogy megőrizzék maximális vonzerejüket. Nem oldja a PVA -t!

Magfajta: MAGMIX (SPOD)

Íz: OCEAN TUNA (ugyanaz az a ízvilág)

A horgászat egy olyan sport, amelyben a legkisebb részletek is számítanak, és a siker érdekében minden eszköznek a lehető legjobbnak kell lennie. A STARBAITS márka az egyik olyan vállalat, amely a horgászok igényeit szem előtt tartva tervez és gyárt termékeket, amelyek garantálják a maximális hatékonyságot. Az egyik legnépszerűbb termékük a Starbaits Ready Seeds Ocean Tuna Spod Mix 1kg magmix, amelyet most bemutatunk.

A Starbaits Ready Seeds Ocean Tuna Spod Mix 1kg magmix egy speciális keverék, amely kifejezetten a horgászok számára készült. A mixben a legjobb minőségű magvakat és egyéb összetevőket találhatjuk, amelyek garantálják a vonzó és hatékony etetést. A magvak között megtalálhatjuk az egyik legnépszerűbb halat, a tonhalat is, amely nagyobb esélyt ad arra, hogy a horgászatunk sikeres legyen.

A termék előnyei közé tartozik, hogy a magmix gyorsan és könnyen elkészíthető. Csak egy kevés vízzel kell összekeverni, és már készen is áll a használatra. A keverék könnyen tapad a horogra, és garantálja a vonzó etetést, amely a halakat a csalira csábítja. A magmix a legtöbb hal számára vonzó, és garantáltan magára vonzza a kíváncsiságukat.

A termék mérete 1 kg, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy egy egész napos horgászatot meg tudjunk rendezni. A kiszerelése praktikus és könnyen tárolható, amely lehetővé teszi, hogy akár több készletet is magunkkal vihessünk, ha hosszabb időt szeretnénk eltölteni a vízparton.

A Starbaits Ready Seeds Ocean Tuna Spod Mix 1kg magmix nem csak hatékony és vonzó, hanem nagyon gazdaságos is. A termék ára megfizethető, és az ár-érték aránya kiváló. A horgászok, akik szeretnének eredményesen horgászni, de nem szeretnének túl sokat költeni az etetőanyagra, biztosan elégedettek lesznek a Starbaits Ready Seeds Ocean Tuna Spod Mix 1kg magmixszel.

Összességében a Starbaits Ready Seeds Ocean Tuna Spod Mix 1kg magmix egy kiváló minőségű és hatékony etetőanyag, amely garantálja a sikeresebb horgászatot. A termék könnyen és gyorsan elkészíthető, vonzó és gazdaságos. A STARBAITS márka horgászok számára készült termékei, amelyek garantálják a maximális hatékonyságot és elégedettséget. Ha szeretne hatékonyan horgászni, és valóban eredményeket elérni, akkor a Starbaits Ready Seeds Ocean Tuna Spod Mix 1kg magmix a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák