Starbaits Ready Seeds SK30 Chopped Tiger 1kg tigrismogyoró

Külső raktáron
Cikkszám: SS-72014
Gyártó: STARBAITS
Szállítás: 1-9 munkanap
Súly: 1000 g [Egységár: 5 850 Ft/kg]

5850 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Előre főzött csalizó magvak fluo színben. Az új előkészítési technológiának köszönhetően a magvak megtartják az összes szükséges tápanyagot, amelyek a normál főzési folyamat során elvesznek. Csak nyisd ki és kezdj el horgászni! Minden magfajta egyedi módszerrel készítenek el, hogy megőrizzék maximális vonzerejüket. Nem oldja a PVA -t!

Magfajta: ZÚZOTT TIGRISMOGYORÓ

Íz: SK30 (ugyanaz az a ízvilág)

A Starbaits Ready Seeds SK30 Chopped Tiger 1kg tigrismogyoró egy kiváló minőségű csali, amelyet a horgászok imádni fognak. Ez a csali különleges összetételének köszönhetően garantáltan vonzó lesz a halak számára. A tigrismogyoró egy fantasztikus alapanyag, amely nagyon magas fehérje- és olajtartalommal rendelkezik, így a halak számára rendkívül tápláló és vonzó.

Ez a csali különösen hatékony a pontyokra, amelyek nagyon szeretik a tigrismogyorót. A Starbaits Ready Seeds SK30 Chopped Tiger különleges darabolt formája azt jelenti, hogy a halak könnyebben tudnak hozzáférni a csalikhoz, és így nagyobb esélye van a fogásra. A csali mérete 1 kg, ami elegendő mennyiség ahhoz, hogy akár több alkalommal is használhassuk.

A Starbaits Ready Seeds SK30 Chopped Tiger-t nagyon könnyű használni. Először is, csak vegyük ki a csalit a csomagolásból, majd helyezzük el a horogra. A csali könnyen formázható, így könnyen alkalmazkodik a horog formájához. A csali nagyon stabil, és nem fog leesni a horogról, még akkor sem, ha nagyon erős halakat akarunk fogni.

A Starbaits Ready Seeds SK30 Chopped Tiger csali nagyon sok előnnyel rendelkezik. Először is, nagyon könnyen használható, és nagyon hatékony a halak vonzásában. Másodszor, a csali nagyon stabil, és nem fog leesni a horogról. Harmadszor, a csali nagyon magas minőségű tigrismogyoróból készült, így nagyon tápláló és vonzó a halak számára.

Összességében, ha egy hatékony és vonzó csalit keresel a pontyok számára, akkor a Starbaits Ready Seeds SK30 Chopped Tiger 1kg tigrismogyoró a tökéletes választás. Ez a csali kiváló minőségű, és garantáltan sikert fog hozni a horgászat során. Próbáld ki, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák