CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30137-440
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap

990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30137-440
Méret: 20m
A PVA zsinórok a legegyszerűbben használható PVA termékek közé tartoznak. Nincs más dolgunk, mint kiválasztani pár szem fogós bojlit, vagy pelletet és felfűzni a zsinórra.
Természetesen meg is locsolhatjuk őket valami sűrű aromával, arra azonban figyeljünk oda, hogy ne oldja a PVA termékeket! Ilyenek pl. a CSL aromák. Ezután csak kössük a horog mellé és mehet is befelé a végszerelék.
Dobáshoz és behúzós pecához egyaránt alkalmazhatjuk. Visszazárható műanyag dobozban kerül forgalomba, így megóvhatjuk a nedvességtől, ami a legnagyobb ellensége!

A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M egy kiváló minőségű és megbízható horgászcikk, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék a horgászat során segít a csalik és etetőanyagok hatékonyabb elhelyezésében, így növelve a halak megragadásának esélyét.

Az ellenálló és tartós PVA zsinór 20 méter hosszú és 25 mm széles, ami lehetővé teszi a nagyobb csomagok elkészítését. A termék anyaga vízben oldódó, így nem marad semmi a vízben, ami károsíthatja a halakat, vagy a természetet.

A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M előnyei közé tartozik a könnyű használat. Egyszerűen csak tegye a csalit vagy az etetőanyagot a zsinórra, majd húzza meg és kösse össze a végét. A zsinór vízbe dobása után néhány másodperc elteltével feloldódik, és a csali szabadon mozoghat.

A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M használata nagyon előnyös lehet azon horgászok számára, akik szeretnék elkerülni a csali szétszóródását a tóban vagy a folyóban. A zsinór segít a csali és az etetőanyag egy helyen tartásában, így a halak számára könnyebben észlelhetők lesznek.

A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M másik előnye a megbízhatósága. A zsinór nagyon tartós, így hosszú ideig használható, és nem fog eltörni vagy szakadni a horgászat során. A termék minőségi anyagokból készült, így biztos lehet abban, hogy a zsinór nem fog károsodni a vízben.

A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M egy kiváló minőségű és megbízható horgászcikk, amelyet a horgászok számára terveztek. A termék használata egyszerű és hatékony, és segíti a csali és az etetőanyag hatékonyabb elhelyezését a vízben. A zsinór 20 méter hosszú és 25 mm széles, így nagyobb csomagokat is készíthet vele. A CARP EXPERT PVA ZSINÓR 20M egy olyan termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki szeretne hatékonyabbá tenni a horgászatát, és növelni a halak megragadásának esélyét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák